Uključite se i vi: Šibenska turistička zajednica i iznajmljivači u akciji “Kiara želi život”

Šibenska Turistička zajednica i građanska inicijativa Iznajmljivači za Klaru udružili su se u prikupljanju novca za liječenje sedmogodišnje djevojčice Kiare oboljele od teške zloćudne bolesti na eksperimentalnoj terapiji u SAD-u, a pozivaju i vlasnike apartmana da se odazovu akciji.

Šibenska Turistička zajednica i građanska inicijativa “Iznajmljivači za Klaru” udružili su se u prikupljanju novca za liječenje sedmogodišnje djevojčice Kiare oboljele od teške zloćudne bolesti na eksperimentalnoj terapiji u SAD-u, a pozivaju i vlasnike apartmana da se odazovu akciji.

Pozvani su svi iznajmljivači i hotelski smještaji na području Šibenika da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji i pomognu realizaciji ideje da se prihodi od noćenja u periodu od 3. prosinca ove do 6. siječnja iduće godine uplate u svrhu liječenja malene sedmogodišnjakinje. Kiara se bori sa zloćudnim tumorom na mozgu, a nadu za njeno ozdravljenje nudi eksperimentalna terapija u SAD-u, za koju su potrebna značajna sredstva. Popis iznajmljivača koji su se priključili akciji nalazi se na LINKU, a inicijatori mole sve na uključenje u akciju.

– Zašto je Vaša podrška presudna u ovom trenutku? Dok se svi mi pripremamo za božićne blagdane, Kiara i njena obitelj se pripremaju za neizvjestan odlazak u Sjedinjene američke države, puni vjere da ćemo mi nastaviti sa humanitarnim radom, iako se 14.12. gasi službena akcija Crvenog križa i telefonski broj za pomoć jako je važno da se novac koji bi možda svatko od nas potrošio na vikend izlet, dobar koncert ili nekoliko kuhanih vina, preusmjeri za Kiaru. Pomozimo da u ovo blagdansko vrijeme jedna djevojčica, jedna obitelj, jedan grad i jedna županija osjeti da kad nas se puno ‘malih’ složi zajedno možemo čuda,” poručuju iz Inicijative Iznajmljivači za Kiaru.

– Mi mali iznajmljivači možemo s onim što imamo, a to su naši apartmani i kuće za odmor, itekako pomoći tako što ćemo ih staviti na raspolaganje na način da prihode od noćenja doniramo u svrhu liječenja Kiare, poručila je Iva Živković u Facebook grupi “Iznajmljivači za Kiaru”. Ovom gestom iznajmljivači nastoje pomoći Kiarinim roditeljima da što prije dostignu cilj.

Šibenska Adventura, jedan od najboljih božićnih sajmova u Hrvatskoj, koja je već poznata po svojoj Frituladi i Utrci karićima, poznata kao “plastic free”, a odnedavno i “zero waste” sajam, ove godine obojena jednom posebnom humanitarnom notom. Za Kiaru se odvaja prihod od noćenja, za Kiaru se skuplja novac na svakoj adventskoj kućici, za Kiaru će se klizati i puštati lampioni. Tako je svakom posjetitelju pružena prilika za ono najljepše i najvažnije tijekom Adventa – darivanje. Uključite se i Vi!

Novac se, među ostalim, može donirati na tekući HR9125030073251005176 i žiro račun HR8125030073151000296, kao i na račun Crvenog križa IBAN: HR7823900011500216860.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.