Adrenalinska sportska senzacija na zadarskim valovima – UIM World Cup Moto Surf

Prekrasni jesenji dani mame nas na otvoreno, a ako ste ljubitelj sportskih natjecanja sljedećeg vikenda vas u Zadru očekuje prava adrenalinska sportska senzacija. Prvi put u Hrvatskoj – od 1. do 3. listopada – održat će se adrenalinska sportska senzacija UIM World Cup Moto Surf, kojoj će domaćin biti Falkensteiner Premium Camping Zadar.

UIM World Cup Moto Surf posljednjih godina održavao se na lokacijama poput Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kazana u Rusiji, te Orlanda u Ujedinjenim Američkim Državama, a prvi puta u povijesti svoje finale imat će u Hrvatskoj, na zadarskoj plaži Borik, ispred Falkensteiner Premium Campinga Zadar.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Više od 70 vozača iz cijelog svijeta natjecat će se u sedam kategorijaMen Open, Men Stock, Women, Juniors, Rookies, Electric Challenge, E-Foil Masters. Sezona 2021. zaista je jedinstvena za cijeli sport, s obzirom na to da je prva u povijesti ovog sporta u kojoj se mladi vozači u kategoriji Rookie i Junior bore za naslov svjetskog prvaka, te je ujedno i prva sezona Electric Challengea – prve kategorije s potpuno električnim pogonom u povijesti glisiranja.

Falkensteiner Premium Camping Zadar ugostit će vozače iz 12 zemalja. Gledatelji će tako moći uživati u vrhunskim vožnjama predstavnika Češke, Slovačke, Velike Britanije, Italije, Meksika, Slovenije, Hrvatske, Belgije, Južne Koreje i SAD-a.

Utrka će se održati na dijelu plaže ispred Falkensteiner Premium Campinga Zadar, jedinog kampa s pet zvjezdica u Dalmaciji. Mobilne kućice oduševit će vas dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke, a sasvim poseban spoj glamura i kampinga – Glamping Premium Home – pokazat će vam svu ljepotu i raskoš suživota s prirodom. Profinjeni dizajn, privatna plaža i izvrsna kuhinja, po potrebi prilagođena veganima ili onima koji paze na unos laktoze, kao i vlastiti wellness, nesputana priroda, ali i neposredna blizina središta grada, te ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta – sve vas to čeka u Falkensteiner Premium Campingu Zadar!

Fotografije: Lollipop PR

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.