Advent u Karlovcu naglasak stavlja na lokalne izvođače, kulturne i zabavne programe

spot_img

Advent u Karlovcu održat će se od 17. do 31. prosinca 2021. na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, a programi će se odvijati na pozornici Glazbenog paviljona uz ugostiteljsku i trgovačku ponudu.

Prostor će upotpuniti i Gradsko klizalište kod Sokolskog doma koje će tokom održavanja manifestacije ljubiteljima zimskih aktivnosti ponuditi besplatno klizanje. Posjetitelje očekuje sadržajni prosinac uz bogat program kroz 14 dana, a potom i organizirani doček Nove godine.

Program je podijeljen na dječju, obiteljsku i večernju cjelinu. Sastoji se od gotovo 60 nastupa koji će se izvesti u 14 dana trajanja Manifestacije uz novogodišnji program. Poseban je naglasak stavljen na lokalne izvođače čime se nastoji prezentirati lokalna kulturna i zabavna ponuda te ostvariti obiteljsko ozračje i zajedništvo svih aktera okupljenih oko Adventa u Karlovcu.

Uz lokalne izvođače nastupiti će i Neno Belan, te sjajni Dino Dvornik tribute band. Na Glazbenom paviljonu očekuju nas i nastupi zborova, učenika i profesora Glazbene škole Karlovac, glazbenih sastava i drugih.

Ljubitelji sporta i rekreativci u subotu 18. prosinca mogu sudjelovati na 2. Adventskoj utrci Karlovac, a prijave su otvorene na utrka.com.

Najmlađi će uživati u raznim dječjim programima od kojih treba izdvojiti priče za djecu, animatore, razne predstave, žonglere, mađioničarske nastupe i radionice. Sve to popratit će ugostiteljska i trgovačka ponuda koja će biti dostupna na prostoru oko Glazbenog paviljona i kod klizališta.

Doček Nove godine u sklopu manifestacije Advent u Karlovcu održat će se kod Glazbenog paviljona. Karlovčane će u Novu 2022. godinu svojom glazbom uvesti Gospodari Tambura i nezaobilazni novogodišnji vatromet prije kojih će zasvirati domaći Black&White.

Bogat lokalni program popratit će raznovrsna ugostiteljska ponuda karakteristična za ovo doba godine. Trgovačka ponuda sastojat će se od raznih lokalnih suvenira i prigodnih blagdanskih poklona.

Fotografije: Izvan Fokusa

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.