Art park za vikend na legendarnom Branimircu

- Oglas -

Prije nego što krene sa svojim glavnim ljetnim programom, umjetnički projekt Art park oživjet će stari Branimirac tijekom nadolazećeg vikenda. Ovogodišnju ljetnu sezonu projekt Art park započinje vikend događanjem Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja.

Istočna livada kod Tržnice Branimirova (od milja Branimirac), 10. i 11. lipnja, postat će idealna lokacija za piknik i ugodno dnevno-večernje opuštanje uz dobar društveni program. Bit će to prilika za oživljavanje legendarne, pomalo zaboravljene zagrebačke tržnice i prvi event ovog tipa na toj lokaciji. To je i uvod u glavni program Art parka na Ribnjaku, planiranog u razdoblju od 17. lipnja do 16. srpnja.

Program za prvi Art park vikend

Prvog dana, 10. lipnja, FRüHSTüCK & Art park kreću zajedno u novu sezonu i serviraju najmuzikalniji zagrebački doručak. Svi koji posjete Branimirac od 10:30 sati nadalje, osjetit će miris fine hrane koju će pripremati Munchy, a za vrhunski dnevni glazbeni odabir bit će zaduženi Mića, phillipe i Oberan.

Nakon 15 sati glazbenu selekciju nastavljaju Tihomir Krklec-Afrika a.k.a Jogurt i Phillipe. Popodnevne dekice zamijenit će opuštena večernja varijanta plesa i druženja.

Drugog dana, 11. lipnja, u planu je radionica izrade terarija pod zelenim vodstvom Hortiarta. U sklopu radionice polaznici će imati prilike samostalno naučiti tehniku izrade biljnih terarija. Više o sudjelovanju pronađite na FB eventu.

Od 15 do 20 sati livadu na Branimircu će posjetiti omiljeni zagrebački Pink buvljak. Bit će otvoren svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima, rukotvorinama i slično, a pritom nešto i zaraditi. Pink buvljak je i za one koji će te iste predmete sa zadovoljstvom kupiti i udahnuti im novi život. Svi koji vole kupovati kvalitetno i po prihvatljivim cijenama, a prije svega reciklirati te podržati domaću scenu malih proizvođača i inspirativnih kreativaca, ovdje će pronaći nešto za sebe.

Za glazbenu podlogu bit će zadužen D-Gree, hodajuća afrobeat-soul-funk enciklopedija s kojim nema glazbene pogreške. Za večernji program bit će zadužena ekipa Glazbene kuhinje koja zna vrlo ukusno skuhati house, funk i disco tulume.

Organizatori se nadaju da će prvi Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja, biti početak svojevrsne revitalizacije nekoć legendarne zagrebačke tržnice Branimirac.

Foto: Maja Riznić

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.