Bakrom možete prošetati i virtualno

Želite li doznati više o bogatoj kulturno-povijesnoj baštini grada Bakra, a pri tome ostati u svom naslonjaču, tada je virtualna šetnja baš za vas. Bakar je i ove godine bio lijepo otkriće za brojne posjetitelje, a kako za njih, tako i za one koji ga tek žele otkriti, odnedavno na raspolaganju je virtualna šetnja bakarskim krajem.

U vrijeme pandemije koronavirusa sve veći broj destinacija odlučuje se približiti svojim starim i novim posjetiteljima putem interaktivnih multimedijalnih tehnologija. Virtualnom šetnjom korisnik s udaljenog mjesta može dobiti detaljne informacije o prostoru i sadržaju područja kojeg želi pobliže upoznati ili posjetiti.

Hrturizam pretplata logo.jpeg

Kako bi se prilagodila trendovima i održala korak s tehnološkim napretkom, Turistička zajednica Grada Bakra pripremila je interaktivne virtualne šetnje 360° čitavim područjem Grada Bakra u izvedbi Rajka Mrvoša iz ZooM studija.

Radi se o prvoj virtualnoj šetnji ovog tipa u Hrvatskoj koja je dostupna na četiri jezika: hrvatski, engleski, njemački i talijanski. Tako će i strani turisti moći upoznati bogatu kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu bakarskog kraja. Kako bi doživljaj bio potpuniji, šetnja ima i glazbenu podlogu “Bakarska valo” autora Gorana Drče u izvedbi Kumpanije “Tramuntana”.

Na ovaj način omogućeno je i individualnim gostima da dožive sve kulturno-povijesne spomenike na području Grada Bakra i da “uđu” u zgrade i crkve, koje su trenutno na raspolaganju samo najavljenim grupama ili za neke posebne prigode.

Kroz virtualnu šetnju posjetitelji će moći otkriti brojne zanimljivosti s područja Grada Bakra koji pokriva 126 četvornih kilometara i prošetati kroz Bakar, Hreljin, Krasicu, Kukuljanovo, Plase, Plosnu, Ponikve, Praputnjak, Škrljevo i Zlobin sve do vrha Risnjaka koji dijelom pripada i području lokalne samouprave Grada Bakra.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.