Biciklisti uživali u noćnoj vožnji Kostrenom

Tridesetak entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i bicikliranje predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je u noćnoj rekreativnoj biciklističkoj turi Kostrenom, Halloween Night Ride, koja je bila u znaku popularnog Halloween-a. Noćna kulisa i sjena mladog mjeseca bila su idealna pozornica za ples vještica, ovog puta na biciklima.

Ova tematska biciklistička vođena tura krenula je s parkirališta preko puta prepoznatljivog kostrenskog simbola – sidra, nastavila dalje prema Pavekima, te preko Svete Barbare nastavila prema Soplju i Solinu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Vožnja je bila prilagođena uvjetima i tehničkim zahtjevima noćne vožnje, te su rekreativci s umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu svladati srednje zahtjevni prirodni teren i duljinu do 15 kilometara s ukupnim usponom oko 300 metara, uživali u svakom metru.

Biciklisti iz Kostrene, riječkog prstena, Istre, Slovenije i Zagreba nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili ispred zgrade Turističke zajednice općine Kostrena gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi, kuhano vino pripremljeno po tradicionalnoj recepturi, te oslikana kulisa.

Foto: Fliker.hr/ Turistička zajednica općine Kostrena

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije