Čitatelji National Geographic Travellera uvrstili Hrvatsku u top tri destinacije

National Geographic Traveller Ujedinjeno Kraljevstvo i ove je godine, po šesti put, organizirao dodjelu nagrade “Reader Awards” u sklopu koje su čitatelji ovog prestižnog magazina uvrstili Hrvatsku među top tri zemlje u kategoriji “Najbolje bliže destinacije”. Naime, u navedenoj je kategoriji najboljom destinacijom proglašena Italija, dok je uz našu zemlju finalist bila i Grčka.

Nagrade su dodijeljene i u drugim kategorijama, poput primjerice u kategoriji “Najbolji grad” u kojoj je pobjednik Barcelona, a finalisti Amsterdam i New York City, dok je u kategoriji “Najbolje daleke destinacije” pobjednik Japan, a slijede ga Novi Zeland i Sjedinjene Američke Države. Riječ je o listi najboljih destinacija, turoperatora, aviokompanija i doživljaja, a koja je nastala prema užem izboru čitatelja ovog prestižnog časopisa.

Dodajmo kako je National Geographic Traveler (UK) jedan od najpoznatijih svjetskih brendova, koji je ujedno poznat po nagrađivanom novinarstvu, ekspedicijama, znanosti i obrazovanju. Uz samo poticanje publike na putovanja, u fokusu njihova djelovanja je isticanje održivih putovanja iz lokalne i kulturne perspektive. Ovaj se časopis samo u Britaniji tiska u gotovo 60 tisuća primjeraka, dok njihove internetske stranice godišnje ostvaruju više od 10 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Popis svih nagrađenih dostupan je putem POVEZNICE.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.