Let 3 oduševio publiku na festivalu Crna ovca u Baški

spot_img

Više od 15 tisuća ljudi oduševljeno je dočekalo nastup eurovizijskih zvijezda, grupe Let 3, na festivalu Crna ovca u Baški, na otoku Krku. Letovci su bili sjajno raspoloženi i jedva su dočekali prvi nastup nakon Eurovizije na svom terenu. Bio je to vrhunac festivala obilježenog krčkom janjetinom i bogatim besplatnim programom za sve posjetitelje, s brojnim koncertima, sportskim i kulturnim aktivnostima.

Koncertu Letovaca prethodio je program, u kojem se za svaku aktivnost tražilo mjesto više, a najveće zanimanje publike opet je izazvao uvijek rado viđeni prijatelj Crne ovce, Korado Korlević, sa svojim predavanjem “U potrazi za besmrtnošću”, kao i stand up komičari SplickeScene.

Dvorana njihovih nastupa bila je dupkom puna, sjedilo se i sa strane i po podu, zbog čega se razmatra i gradnju Arene za buduće programe, kako bi ispunili očekivanja i smjestili sve zainteresirane za popularna predavanja i nastupe

Iako je program bio najbogatiji do sada, ipak je i zanimanje posjetitelja za sve aktivnosti bilo višestruko više od ranijih festivala. Tako su oni skloniji sportu pohodili brojne pješačke i biciklističke ture, djeca su uživala u radionicama, čitanju knjiga, predstavi, kulturni program je obilovao brojnim sadržajima, a koncerti su podizali razinu decibela i energije na bašćanskoj rivi, posebno kad su se na pozornicu u petak navečer popeli Bare i Majke.

Jedan od posebno dragih programa srcu Crne ovce je i obnova mrgara, pa je Crna ovca s veseljem pokazala svima kako su obnovljeni mrgari na Ljubimeru, kao rezultat napora udruge Sinjali i stručne pomoći udruge Dragodid i volontera.

Zadovoljna lica i osmijesi posjetitelja svjedočili su i o kvaliteti stotina janjaca, koji su se nudili na sve nezamislive načine posvuda po Baški, a i ugostitelji i hotelijeri zadovoljno trljaju ruke jer je Crna ovca još jednom pokazala kako se sjajnim konceptom i programom može privući goste i prije sezone.

U posjet Ovci je stigla i riječka Fićo scena, pa su vlasnici tog popularnog automobila provozali svoje male limene ljubimce po Baški i osobno se uvjerili zašto je Crna ovca tako popularna.

Osim promenade, održan je i nogometni turnir Crni jancić, za najmlađe među crnim ovcama, ali i Crna ovca vježba jogu, kako bi se, nakon žestokog partijanja, rastegnula, pobrinula za zdravlje i fleksibilnost zglobova i pripremila za povratak u radni ritam. Preostaje tek dobro se odmoriti do iduće Crne ovce jer su pripreme za nju već krenule.

Foto: Studio Conex

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.