Croatia Airlines nudi popust od 30% na međunarodne letove

Ako ste namjeravali putovati u neku od europskih destinacija do 4. lipnja ove godine ovo je prigoda za vas. Naime, nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines od sutra, 25. siječnja do petka, 27. siječnja nudi popust od 30% na svoje međunarodne letove iz Hrvatske u europska odredišta tvrtke.

Pariz, Rim, London, Beč, Atena, Prag, Barcelona, Berlin, Amsterdam… samo su neka od više od 20 odredišta na koja će se primjenjivati popust.

Popust od 30% na jednosmjene i povratne zrakoplovne karte možete ostvariti primjenom promo koda EUROPA30 isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama i preko aplikacije Croatia Airlinesa. Popust se odnosi na karte (prevozninu) i to za putovanja do 4. lipnja ove godine (izuzetak su karte za putovanja od 6. do 16. travnja 2023.), a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu.

Promo kod je potrebno unijeti u tražilicu prilikom pretrage letova u za to predviđeno polje, a popust je primjenjiv na sve putnike u jednoj rezervaciji. Recimo i kako je broj rezervacija, na koje je moguće primijeniti promo kod za popust, ograničen.

Popust je moguće ostvariti za letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa, a neće se primijeniti ukoliko se odabrano putovanje obavlja u kombinaciji s drugim avioprijevoznicima. Treba također naglasiti kako se popust odnosi na cijenu avio karte odnosno prevozninu, bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu.

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na službenim internetskim stranicama Croatia Airlinesa, preko mobilne aplikacije tvrtke ili u Kontakt centru.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.