Imamo najbolji prijedlog za doček Nove godine: Doživite ličku zimu na Plitvičkim jezerima

Adventi u Hrvatskoj

U novogodišnjoj noći tisuće su želja u zraku, a ako ste ikad planirali posjetiti Plitvička jezera u prekrasnoj zimskoj idili, ostvarite si jednu želju već sad i dočekajte novu 2024. godinu u našem najposjećenijem nacionalnom parku izvanredne ljepote u svim godišnjim dobima.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Sa smještajem u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, tradicionalnom ličkom gastronomijom na tanjuru te uz obilje pjesme i smijeha, provedite se u prirodnom okruženju vrijednom pamćenja. Neka vam ova novogodišnja noć, posebna po novim odlukama i okupljanju starih prijatelja, bude posebna i po atraktivnoj lokaciji s koje još jedna, bolja godina ponovno počinje.

Prizori zaleđenih slapova i bjelinom okovanih Plitvičkih jezera mnogima su na listi želja, a fotografije koje mame uzdahe posjetitelja iz cijelog svijeta najbolji su poziv.

Doček uz jedno ili dva noćenja, na raspolaganju nekoliko opcija

Novogodišnji aranžmani uključuju 1 ili 2 noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero te uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera. Ukoliko se odlučite za dva noćenja na dan dolaska imate i večeru u restoranu Lička kuća uz tamburaški sastav Plitvičke bećare. Na Silvestrovo, zabava se s Plitvičkim bećarima nastavlja u restoranu Poljana, gdje ćete se pored bogatog ručka, moći voziti u kočiji s konjima te uživati u poslijepodnevu uz živu glazbu.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Svečana novogodišnja večera u hotelu Jezero započinje pićem dobrodošlice uz glazbeni sastav EX Zodiac, tombolu, animaciju za djecu, pjenušac u ponoć i poslijeponoćni buffet stol. Na dan Nove godine očekuje vas i tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj dragi unutar Nacionalnog parka, poručuju iz Nacionalnog parka Plitvička jezera.

///Zašto je restoran Lička kuća “must-eat” mjesto na Plitvicama

Za sve vas koji se odlučite za jedno noćenje, nudi vam se mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u restoranu Lička kuća u kojoj se nudi topli tradicionalni ambijent, lička kuhinja te dobra zabava uz glazbeni sastav All Stars. Moguće su i opcije dočeka bez noćenja u hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća. Ako ste baš vi sanjali o dočeku u zimom okovanim Plitvičkim jezerima svakako je preporuka rezervirati svoje mjesto na vrijeme, a sve detalje potražite na LINKU.

Foto i izvor: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.