Doček Nove na Rivi: Doris, Grše i Kuzma & Shaka Zulu rasplesat će i raspjevati Splićane i goste

Od “Mamma mie”, preko “Baklji Ivanjskih” do “Majstora s mora”, svi koji najluđu noć u godini odluče dočekati u Splitu uživat će u hitovima koje obožavaju generacije. Večernji dio programa na Rivi od 21 sat počet će nastupom najnovijeg miljenika publike Grše. Slijedi diva naše estrade Doris Dragović koja pred publikom rodnog grada nastupa od 23 sata. Točno u ponoć nebo će obasjati tradicionalni vatromet. Sat nakon ponoći na pozornicu će se popeti Kuzma & Shaka Zulu, a “najzabavniji duo južno od Svetog Roka” rasplesat će goste do jutra. Voditeljica programa bit će Edita Lučić Jelić.

doček u splitu
Izvor fotografija: Manush

Splićanima će se u najluđoj noći pridružiti i brojni gosti, iz Hrvatske, ali i okolnih zemalja, koji žele 2024. dočekati u čarobnom mediteranskom ambijentu.

– Sigurna sam da će Splićanke i Splićani, kao i naši gosti koji dođu na Rivu uživati te raspjevano i rasplesano ući u novu godinu za koju se nadam da će biti i sretnija i uspješnija od 2023., poručila je direktorica Turističke zajednice grada Splita, Alijana Vukšić.

///Advent u Splitu: Božićna čarolija pod Marjanom tijekom prosinca

Podsjetimo kako za Silvestrovo, proslava pod Marjanom kreće od jutra, a prva kulminacija će biti u 15 sati na Pjaci gdje će program krenuti već od 12:30. Klape će ponovno zapjevati ispod ure, brojni ugostiteljski objekti pripremili su unikatne programe i cijeli će Split, zajedno s gostima, uz pjesmu i ples dočekati 2024. godinu.

klizalište 2023 split
Izvor fotografije: Turistička zajednica grada Splita

Na Adventsku fjeru Zvončac stiže Silente

Dan prije najluđe noći održat će se posljednji koncert ovogodišnje Adventske fjere u zoni Kolur – Zvončac. Pozornicu kojom su proteklih mjesec dana žarili i palili Vesna Pisarović, Psihomodo pop, Neno Belan & Fiumens, Vojko V i Guiliano, 30. prosinca u 19:30 sati preuzima dubrovačka pop rock senzacija Silente.

Nakon uspješnih ljetnih manifestacija i Adventska fjera Kolura-Zvončac pokazala se kao pun pogodak. Najmlađi su uživali u predstavama i zabavnim radionicama, a stariji u brojnim koncertima, pub kvizovima, gledanju derbija Dinamo – Hajduk, radionicama slikanja te bogatoj gastronomskoj ponudi, kreiranoj u suradnji s lokalnim ugostiteljima.

Adventska fjera
Izvor fotografije: Manush

Do kraja godine posjetitelje očekuje svakodnevni glazbeni program, od 17 sati do ponoći, s besplatnim ulazom za sve, a posljednjeg dana u godini jutarnje zagrijavanje za najluđu noć uz glazbu osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.