Drugačiji Advent: Moć u degustaciji jela i pića vodi do božićnog blaga u izazovnoj utrci

U gradu u kojem su rođena dva rimska cara i to ne vinopije, nego pivopije Advent donosi zanimljivu i atraktivnu utrku. Naime u Vinkovcima, dokazano najstarijem europskom kontinuirano naseljenom mjestu, 16. prosinca s početkom od 18h započinje drugo izdanje Potrage za Božićnim blagom.

Mislite li da poznajete Vinkovce ili da možete popiti rakiju, kuhano vino ili pojesti poderane gaće brže od ostalih, onda je ovo utrka za vas. Bolje poznavanje Vinkovaca i moć u degustaciji jela i pića vodit će vas do božićnog blaga, a možda i do trijumfa u ovoj izazovnoj utrci.

Ove godine prijavljuju se samo kapetani ekipa, svaka ekipa sadržava 3 člana. Ako želiš sudjelovati u ovom zanimljivom i izazovnom događaju u sklopu Vinkovačkog adventa odvaži se i prijavi svoju ekipu. Broj ekipa je ograničen na 80, navode u svojoj objavi organizatori urtke koja budi veliki interes trkača.

Potraga započinje na Trgu dr. Franje Tuđmana u 18h, a pobjednik je ekipa koja u najkraćem vremenu odradi svih 6 degustacijskih izazova, odgovori na sva pitanja i odgonetne zagonetku. Preskočeni ili nepotpuno završen degustacijski izazov i krivo odgovoreno pitanje ekipi donose dodatne minute, a natjecanje nije moguće završiti bez točnog odgovora na glavnu zagonetku.

Prijave ekipa vrše se putem portala stoperica.hr, Kapetan ekipe prijavljuje naziv ekipe, a preostala dva člana prijavit će naknadno.

Lake noge, bistar um i dobar tek!

Dođi u Vinkovce… jedi, pij, trči! Prihvaćaš izazov?

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.