Mini dvorac i gljiva, bajkoviti smještaj u blizini Nacionalnog parka Krka

Odlučite li se sa svojom obitelji jedan od kasno jesenskih ili zimskih vikenda provesti u Nacionalnom parku Krka, možda ćete htjeti malo drugačiji smještaj. Biti smješteni u dvorcu ili kućici kao iz Štrumpfova čini se kao zanimljiva ideja pogotovo ako ste u blizini Nacionalnog parka Krka gdje je ugođaj uvijek kao u bajci.

Zanimljive kućice poznatije kao “Krka Fairytale Village” privlače zanimanje svojim izgledom u trendu “tiny living houses” pokreta. Pokret malenih kuća arhitektonski je i društveni pokret koji se zalaže za smanjenje životnih prostora i pojednostavljivanje.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kuće iz bajke nalaze se u selu Rupe, samo nekoliko kilometara udaljene od Roškog slapa i otoka Visovca. U blizini su biciklističke i pješačke staze, vidikovci, slapovi i brojne druge atrakcije. Objekt Krka Fairytale village ima vrt, terasu i besplatan WiFi.

U kućicu u obliku gljive može se smjestiti do pet osoba, odnosno u dvije spavaće sobe se nalaze bračni krevet i tri kreveta za jednu osobu. S druge pak strane u mini dvorcu mogu prespavati dvije odrasle osobe i dvoje djece, na jednom bračnom i jednom krevetu na kat.

Krka Fairytale village ima izvrsne recenzije na Booking.com, no možete ga potražiti i na platformi Airbnb, te na službenoj Facebook stranici, preko koje možete poslati svoj upit izravno vlasniku.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.