Green river: Ribička večer, party i putopisni film kod Hendrixovog mosta

Želite li ljetnu subotnju večer, 03.09. provesti uz rijeku Savu, kod Hendrixovog mosta, očekuje vas prava poslastica – Ribička večer. Slavonski ribiči spremaju šarana na rašljama na tradicionalan način, baš kako se priprema već desetljećima, na otvorenom plamenu. Osim šarana posjetitelje očekuje i fiš, a večernja rasplesana zabava se nastavlja uz live bend The Plagijators i CroTrash Party.

Green River već treću godinu oduševljava brojne goste raznolikim programom, uz sadržaje za djecu, a poseban je jer je u potpunosti izrađen od re-upotrebljenih materijala. Svakako pozdravite i solarnog slamnatog soma Juru, koji kao pravi domaćin pozdravlja sve posjetitelje zelenim svjetlom. On je naš najbolji meteorolog, jer svijetli isključivo kad je sunčan dan.

Sam početak tjedna rezerviran je za dobre filmske projekcije, a ovoga ponedjeljka, 5.9, posjetitelje očekuje u 20:20 h putopisni film GRANICE Bojana Bojića. Njegova ljubav prema putovanjima i amaterskom snimanju filmova doveli su ga na brojne filmske festivale, a film Granice prati njegovo putovanje rijekom Savom u kajaku. U razgovorima s različitim ljudima i kroz osobno promišljanje stječe životne uvide o rijeci, koja mijenja svoja lica.

Nakon gastro i filmske poslastice red je da guštate i uz dvije glazbene: DJ Fuki iz kultnog kluba Jabuka gostuje 10.09. u 20:20 h,  na Green Riveru sa svojim programom Night of Faith and Devotion, a od 2 sata ujutro nastavlja se Silent party – uz 3 DJ’a koji puštaju različitu glazbu – DJ Sanja Pandurić bira onu iz Purgeraja , DJ Marko S-Progressive, Melodic House/Techno, a DJ RIDJ pušta Retro Funk/Disco. Odaberite jednoga od tri DJ’a kao i jednu od tri boje slušalica, guštajte u mjuzi i posebnom doživljaju i tako dočekajte prve jutarnje zrake sunca.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.