GUDCI, Zagreb/ Wellness House Gudci/ od 750 kuna

Wellness House Gudci, Kostanjevec 70 b, 10412 Gudci

Kuća za odmor “Wellness House Gudci” nalazi se na brežuljcima Vukomeričkih gorica, u mjestu Gudci. Okružena je šumom, vinogradima i čistom prirodom. Prepuna je sadržaja za odmor ali isto tako i za zabavu. Udaljena je 15 min vožnje od Zračne luke “Franjo Tuđman”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sadrži veliku saunu za 5 osoba koja ima prostor za ležanje te mogućnost prilagođavanja temperature tako da imate i Finsku i Bio saunu ovisno o Vašim potrebama, podno grijanje je u cijelom wellness-u, hidromasažni bazen s velikim brojem mlaznica i Ozonatorom koji je zaslužan za konstantnu sterilizaciju vode. Difuzor za aromaterapiju je dostupan svim gostima. Wellness Centar dostupan je 24 sata i ima svoj poseban ulaz. Pogled je samo na prirodu. Zavjese za zamračivanje, led rasvjeta, zvijezdano nebo, termostatski veliki tuš. Termopokorv bazena, temperatura hidromasažnog bazena se može individaualno namjestiti. Terapija bojom nalazi se u sauni i hidromasažnom bazenu.

Kuhinja sadrži kompletan pribor za kuhanje i konzumiranje jela i pića, pirolitička ugradbena pećnica, indukcijska ploča za kuhanje, toster, kuhalo za vodu, Dolce Gusto aparat za kavu, velika perilica posuda. Osim toga, imate mogućnost korištenja plinskog roštilja. Na raspolaganju Vam je sva potrebna posteljina, ručnici te kupaonski pribor. Kupaonica je kompletno opremljena, sadrži wc, kadu za kupanje, umivaonik, te perilicu za rublje.

Grijanje: kamin, električna grijalica i klima. Podno grijanje u Wellness centru uz wi fi opciju.

Hlađenje: Klima i 4 ventilatora

Besplatan WIFI.

Prizemlje: kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, kauč, TV 164 cm, playstation 4 s igricama, kamin, dvostruki hladnjak, ostava te kupaonica. Iz prizemlja izlaz na veliku natkrivenu terasu 40m2 koja sadrži stol te garnituru za opuštanje.

Kat: Dvije spavaće sobe, krevet 1: 160200, krevet 2: 180200. Ormari, ladičari i fotelje. Zavjese za zamračivanje u obje sobe. Pogled šuma i pogled cesta.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kuću je moguće iznajmiti za više osoba ako je u pitanju dnevni najam. Mogućnost organiziranja manjih proslava i dječjih rođendana.

Dodatna naknada: Masaže i posebni spa tretmani (potrebno rezervirati termin) u suradnj s Aurea Vita centron za opuštanje.

Dvorac na napuhavanje za dječje proslave – mogućnost montaže u dvorištu.

Kontakt: Maja Božić 099 563 88 11

Cijene:

  • PON – 750 kn
  • UTO – 750 kn
  • SRI – 750 kn
  • ČET – 750 Kn
  • PET – 1.200 Kn
  • SUB – 1.200 kn
  • NED – 1.200 KN

Božićni paket – 24.12 do 27.12. – 5.000 kn

Novogodišnji paket – 31.12. do 03.01. – 6.000 kn

Pogledajte ponudu smještaja u Zagrebu i okolici

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.