Ima li života na Marsu? Provjerite na najljepšoj hrvatskoj trail stazi na Pagu

Autor

Kategorije

- Oglas -
- Oglas -

Ima li života na Marsu? Na najljepšoj trail stazi Hrvatske doživite egzotično iskustvo na kamenitom paškom krajobrazu, zaustavite se na trenutak  i recite wow!

Plaže koje oduzimaju dah, penjačka stijena Stogaj i trail staza dugačka 14 kilometara sa prvom morskom Via Ferratom doživljaj je koji se ne zaboravlja! Ovdje vam je zajamčena socijalna distanca, netaknuta priroda i doživljaj koji nikada nećete zaboraviti. Upravo ovakve atrakcije čine vaš godišnji odmor posebnim.

Ova staza privlači sve ne samo avanturiste i one željne adrenalina jer staza je ovisno o ruti koju odaberete dostupna uistinu svima željnim istraživanja. Zašto je Pag povezan s Marsom doznat ćete kada iskusite ovaj krajolik i njegovu nepreglednu ljepotu vrijednu divljenja. Tražite osamu i odmor bez gužve? Odite na Mars. Onaj na Pagu.

Jedna od najljepših trail staza u Hrvatskoj „Life on Mars“ i službeno je otvorena prošle godine na otoku Pagu. U Novalji na području Metajne tako možete doživjeti nezaboravno iskustvo i kroz zanimljivu rutu pronaći ćete najljepše plaže otoka Paga ucrtane na karti, a Treking Liga u suradnji sa sponzorima i Turističkom zajednicom grada Novalje označila je čak četiri zanimljive treking staze u ukupnoj dužini od 14 kilometara.

Upravo nadaleko poznate plaže Ručica, Beriknica, Slana i Seline svojom gotovo svemirskom ljepotom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a označene staze i koordinate možete pogledati u slikama dolje:

“Za one željne natjecanja pripremili smo i rujansku utrku „Life on Mars“, Pag Island Trail! Vidimo se 19.09.2020.godine u Metajni i obećajemo „We will rock you“, poručuju iz Turističke zajednice Grada Novalje.

- Oglas -

Autor

Kategorije