Impresivan FPV video šibenske Kuće umjetnosti Arsen

Ako je dron iznad vaše glave vaša najveća noćna mora i nervozno se osvrćete kada začujete iritantno zujanje propelera, vi sigurno ne biste bili među statistima koji su bili na snimanju ovog videa. Da stvar bude još luđa, sve je snimano FPV (first person view) dronom u zatvorenom prostoru šibenske Kuće umjetnosti Arsen u samo jednom kadru i zapravo je prvi video te vrste snimljen u Hrvatskoj.

Dron snimke danas su standard kada je riječ o promotivnim filmovima, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Pilotirati u interijeru, uskladiti nekoliko desetaka statista volontera prema scenariju koji mora u tri minute i samo jednom kadru gledatelju predočiti kako cijeli prostor i produkcija funkcionira sigurno nije bio lagan zadatak, ali ovaj svojevrsni eksperiment je više nego uspješan jer je transformacija iz kino dvorane u koncertnu trajala samo 60 sekundi!

Dronom je upravljao pilot Denis Meglić, a za glazbu se pobrinuo Toma Cukrov. Kako bi se snimio ovaj video bila su potrebna samo četiri pokušaja. Na kraju pogledajte kako Kuća umjetnosti Arsen izgleda iz prvog lica.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.