Festival In vino veritas: Kušajte domaća vina u centru Punta

Punat će danas i sutra od 18 do 23 sata biti mjesto okupljanja ljubitelja vina. Naime, u centru Punta, na Trgu zahvalnosti, održava se treće izdanje festivala vina In vino veritas. Prema najavama organizatora, Turističke zajednice općine Punat i Udruženja Kvarner Wines, svi gosti i posjetitelji, u centru Punta na Trgu zahvalnosti, imat će mogućnost po promotivnim cijenama, uz kupnju bonova i kauciranje čaša, kušati kvalitetna domaća vina.

In vino veritas Punat
Izvor fotografije: Turistička zajednica općine Punat

Iz Novog Vinodolskog predstavit će se Vinska kuća Pavlomir, a iz Vrbnika dolaze Poljoprivredna zadruga Vrbnik, Vinarija Gospoja, Kuća vina Ivan Katunar, Katunar Estate Winery i Vinarija Šipun. Na festivalu će se predstaviti i ostali vinari – članovi Udruženja Kvarner Wines – OPG Jarbol, Obrt Kapić, Plovanić vina i Vinarija Nada.

Zabavni program na Trgu zahvalnosti u petak će ugostiti Klapu Rašketa i DJ-a, dok je subota rezervirana za Tonči Grabušić Quartet i DJ Macolu.

In vino veritas Punat
Izvor fotografije: Turistička zajednica općine Punat

Prije samog otvorenja 3. Festivala vina IN VINO VERITAS za sve vinske sladokusce organizirano je kušanje nagrađenih vina Kuće vina “Ivan Katunar”, koje će se održati u petak, 7. lipnja u restoranu Bocoon s početkom u 17 sati. Stručnu degustaciju će voditi gospođa Egle Katunar i gospodin Emil Brusić, iz istoimene vinarije. Za sudjelovanje u degustaciji potrebna je prijava zbog ograničenog broja mjesta.

plakat
Festival vina In vino veritas Punat

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.