Jeste li već otkrili središnju Istru? U kolovozu šetnje, filmovi i plesne radionice

Polako, ali sigurno uplovili smo u mjesec kolovoz, u kojemu će se u Istri provoditi program manifestacije “Otkrij središnju Istru”. Svi posjetitelj moći će uživati u šetnjama, degustacijskoj šetnji, dobrim filmovima i jednoj posebnoj plesnoj radionici.

Besplatni razgledi gradića u središnjoj Istri odvijaju se prema planiranom rasporedu, od ponedjeljka do četvrtka s početkom u 18 sati. Ponedjeljkom su na rasporedu Sveti Petar u Šumi i Tinjan, utorkom Pazin, srijedom Sveti Lovreč, a četvrtkom Pićan i Gračišće. Ako želite saznati zanimljivosti i tajne ovih mjesta, rezervirajte svoje mjesto i uz licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju prošetajte spomenutim gradićima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U srijedu 3. kolovoza 2022., u suradnji s Istra Inspiritom održat će se interpretativna šetnja, koja će se ovoga puta održati u Pazinu. Ovo je posljednja interpretativna šetnja ove godine stoga ne čekajte, nego se prijavite za sudjelovanje putem maila. Po završetku šetnje očekuje vas i degustacija pazinskih proizvoda kojima ćete se, sigurni smo, zasladiti.

Ljetno kino na otvorenom

Ljubitelji sedme umjetnosti moći će uživati u kinu na otvorenom, odnosno u Central Istria open air cinema, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem. Ovoga tjedna filmovi se prikazuju na dvije lokacije – u srijedu 3. kolovoza 2022. u Svetoj se Katarini prikazuje film Hrabri mališan 2, a u četvrtak 4. kolovoza 2022. u Pazinu možete pogledati film Čuvaj me s leđa 2.

Savršen provod na neradni dan 5. kolovoza 2022. s početkom u 21:15 sati bit će u Pazinu, na platou ispred Spomen doma jer na pozornicu stiže Elio Bašan, poznati učitelj plesa. On će sve prisutne naučiti osnovnim koracima Bachate i Salse, koji će se učiti uz lagane latino ritmove. Radionica plesa trajat će sat vremena, besplatna je za sve sudionike te u njoj mogu sudjelovati i početi i napredni plesači.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.