Kako uslikati ovakve fotografije? Prijavi se na Wildlife Photography edukaciju

Zaljubljenik si u prirodu i fotografiju ili početnik koji želi steći nova znanja o fotografiranju divljih životinja? Zanima te kako organizirati i voditi njihovo promatranje i uspješno fotografiranje? Onda je “Wildlife Photography” radionica upravo za tebe.

Udruga Zeleni Osijek od 19. do 21. studenog 2021. godine u Eko centru Zlatna Greda organizira besplatnu trodnevnu edukaciju za vodiče programa promatranja i fotografiranja životinja pod nazivom “Wildlife Photography”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Smještena na sjevernoj granici Parka prirode Kopački rit, upravo je Zlatna Greda idealna oaza za promatranje i fotografiranje brojnih životinjskih vrsta – od velikog broja ptica močvarica do najveće populacije jelena i orla štekavca, najvećeg orla Europe.

Bilo da se bavite fotografiranjem prirode i divljih životinja ili u ovom području želite steći nova znanja i iskustva, uz turističkog vodiča i voditelja projekta “Ruta dunavske divljine” Dinka Pešića iz Udruge Zeleni Osijek, za vođenje ove radionice angažiran je svjetski poznati wildlife fotograf i snimatelj, istraživač i avanturist Goran Šafarek koji će s vama podijeliti odgovor na pitanje kako kamerom sačuvati nezaboravne trenutke iz prirode i prenijeti ih publici putem fotografije!

Od Šri Lanke i Sirije do Ekvadora i Venezuele, Šafarek je sudjelovao na brojnim znanstvenim ekspedicijama, a sa svojom je kamerom boravio u skoro svakom kutku Hrvatske, često na mjestima do kojih ljudi inače ne mogu doći. Dosad je objavio desetak knjiga i na stotine članaka u časopisima poput naših Meridijana ili svjetski poznatog National Geographica, snimao za HRT, ali i BBC vodeći se motivacijom jedan trenutak uživo uhvatiti zauvijek na fotografiji.

Ukoliko želiš iskoristiti priliku, obići teren i fotografirati divljinu sa Šafarekom, na poveznici pogledaj detaljan program i prijavi se do 17. studenog 2021. jer je broj sudionika ograničen, priopćili su iz Udruge Zeleni Osijek.

Naslovna fotografija: Goran Šafarek

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.