Kostrenska putovnica – uživajte u dobroj hrani na Ugostiteljskom prosincu

Kraj kalendarske godine tradicionalno se obilježava brojnim adventskim događanjima diljem svijeta, pa je tako i na Kvarneru, gdje će se Advent slaviti na brojne načine. Jedan od svakako drugačijih pristupa, a sukladan vremenima u kojima živimo, obilježit će Kostrenu u kojoj Općina Kostrena i Turistička zajednica općine Kostrena pripremaju “Ugostiteljski prosinac 2021” – manifestaciju koja obuhvaća deset kostrenskih ugostitelja koji su se uključili u ovu zanimljivu priču.

A ona započinje već danas kada će, u ugostiteljskim objektima koji sudjeluju u manifestaciji, svaki posjetitelj moći preuzeti jedinstveni “dokument” Kostrenska putovnica koji svakom tko ga posjeduje omogućuje da u prosincu, tijekom posjeta ugostiteljskim objektima, za svoju konzumaciju dobije pečat u putovnicu te nakon sakupljenih svih deset pečata preuzme svoju nagradu – poseban kostrenski suvenir by Zigman, suvenir kojeg je izradio svjetski poznati kostrenski dizajner.

Manifestacija traje od 1. do 31. prosinca i za vjerovati je kako će i ona biti razlogom više za posjet Kostreni, mjestu kojeg vole pohoditi svi željni ugodne šetnje, dobre ugostiteljske ponude i uživanja u brojnim sadržajima.

Uz svoju redovitu ponudu, kostrenski su se ugostitelji potrudili i za vas pripremili po jednu ponudu po promotivnoj cijeni te ćete tako moći kušati:

RESTORAN PIZZERIA ANIĆ – kupus i kobasice
ME GUSTA BEACH FOOD & BAR – Koktel Snjeguljica
QUORUM GARDEN KOSTRENA – Ruby topla čokolada
TAVERNA VIDIKOVAC – štrudla od jabuka
CAFFE BAR POD PLOČOM – kuhani teranino
CAFFE BAR INBOX – kuhano vino
CAFFE BAR LIBAR – Libar kuhano vino
CAFFE BAR VAL – Pink gin (Aura Karbun)
PIZZERIA SAVANNAH – Golden burger
KONOBA MORE – fritule

Za bilo koju konzumaciju u navedenim objektima posjetitelj će dobiti pečat. U desetom objektu kojeg posjeti i nakon ostvarene konzumacije “Kostrenska putovnica” će se moći zamijeniti za nagradu.

“Ugostiteljski prosinac 2021” će tako biti jedan od sadržaja koje će Kostrena ponuditi tijekom Adventa, vjerujemo na zadovoljstvo brojnih posjetitelja.

Naslovna fotografija: Turistička zajednica općine Kostrena

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.