Krkin adventski kalendar – otvorite ga i osvojite nagrade

Vrijeme došašća po mnogima je najljepše doba godine pa nije čudo da se svake godine sve ranije uvlači u naš kalendar. Do sada smo naučili kako fizička udaljenost ne mora biti prepreka za nastavak dobrih priča.

Zato će Nacionalni park Krka ovo božićno vrijeme dobrih djela i darivanja “preseliti” online, kroz adventski kalendar na društvenim mrežama, uz zabavu i nezaobilaznu edukaciju.

Danas se iza dvadeset četiri vratašca adventskog kalendara uglavnom kriju čokoladice, a Krkin adventski kalendar ovaj je puta “zaslađen” pitanjima. U razdoblju od 1. do 24. prosinca na Facebook mrežnoj stranici Nacionalnog parka Krka otvarat će se pitanja, a najbrži pratitelj koji točno odgovori na postavljeno pitanje bit će prigodno nagrađen.

Pitanja su sastavili znatiželjni učenici 2. a razreda Osnovne škole Tina Ujevića Šibenik, koji su se pobrinuli da kreativnih i maštovitih pitanja neće nedostajati.

Koje stablo u Nacionalnom parku Krka ima najmanje listove, koliko brzo pliva vidra i ima li šišmiš kralježnicu, samo su neka od pitanja koja “muče” šibenske drugaše, a na vama je da pratite Nacionalni park na društvenim mrežama i testirate svoje znanje o Krki.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.