KRSTARENJE/ Posebna ponuda Split-Split/ 29.05.-05.06.2021./ od 4900 kn po osobi

Krstarenje duž naše predivne obale i otoka na brodu Adriatic Sun, deluxe superior kategorije, smješteni u udobne i prostrane kabine. Brod pruža jedinstveni komfor, a pažljivo osmišljen itinerar osigurava uzbudljiva gastronomska iskustva, zapanjujuće prizore, mnoštvo prilika za uživanje u moru i suncu, kao i u zabavnim i kulturnim znamenitostima Dalmacije.

Krstarenje Split – Bol/ Vis – Modra špilja/ Korčula – Mljet/ Dubrovnik – Trstenik – Hvar – Split

Članak se nastavlja ispod oglasa

Od 29. svibnja do 5. lipnja 2021.

Cijene:

  • Gornja/ glavna paluba 5.400 kn po osobi umjesto 13.500 kn
  • Donja paluba 4.900 kn po osobi umjesto 11.250 kn

Uključene usluge: buffet doručak i ručak/večera u tri slijeda uz buffet salata i sireva, piće uz ručak, Kapetanska večera uz glazbu uživo, vođeni razgledi gradova (Split, Dubrovnik, Korčula, Hvar), transfer u jednom smjeru u Dubrovniku, pratitelj putovanja, nošenje prtljage, dnevno pospremanje kabina, voda, čaj i kava tijekom cijelog dana, degustacija vina i maslinovog ulja na brodu, Wi-Fi.

Nije uključeno: boravišna pristojba i lučke takse 300 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta)

Ova posebna ponuda vrijedi samo za nove rezervacije i isključuje sve druge posebne ponude, popusti nisu kumulativni. Prilikom rezervacije molimo da se pozovete na Posebnu ponudu!

REZERVACIJE I INFORMACIJE:
cruises@katarina-line.hr
www.katarina-line.hr
www.incomingcroatia.com

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.