Kvarnerski hotel najocjenjeniji hotelu regiji za 2023. godinu prema FastReview Global Awards

spot_img

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta dobio je prestižno priznanje kao najocjenjeniji hotel u regiji za 2023. godinu prema ocjenama FastReview® Global Awards. Ovo priznanje dodjeljuje se na temelju izvrsnih ocjena i recenzija gostiju, čime se Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta ističe među vodećim hotelima u regiji.

opatija oaza, djevojka s galebom
Djevojka s galebom, izvor: Turistička zajednica grada Opatije

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta smješten je u samom srcu Opatije na šetnici Lungomare okružen predivnim vrtovima neposredno uz more što ga čini mjestom gdje se tradicija susreće s modernošću, a gostoljubivost sa suvremenim luksuzom.

– Nagrada FastReview® Global Awards za nas je više od priznanja. To je dokaz da naš trud i posvećenost stvaranju nezaboravnih iskustava imaju pravi učinak. Ovo priznanje posvećujemo našem stručnom timu koji neumorno radi kako bi osigurao da svaki gost osjeti posebnost boravka kod nas. Također, zahvaljujemo i FastReview® Global Awards na prepoznavanju našeg truda i rada, izjavio je Goran Todoranović, direktor hotela Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta

FastReview® Global Awards je godišnji program nagrada koji prepoznaje izvrsnost u hotelijerstvu, restoranskim uslugama i turističkom sektoru na globalnoj razini.

-Iznimno mi je drago što se Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta našao u društvu, zaista renomiranih dobitnika FastReview® Global Awards za 2023. godinu. Kao jedan od pobjednika u kategoriji „Most Reviewed Regional Hotel“ dokazali su kvalitetu domaće ponude i postigli istaknutu poziciju uz prestižne svjetske hotele poput Conrad Dubai, Hilton Dubai Palm Jumeirah, Hilton Bahrain, Emirates Palace Mandarin Oriental, St. Regis Doha i Sun Siyam Iru Veli Maldives. Prepoznavši FastReview® kvalitetu i prednost, Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta je plasirao FastReview® hardware u svaku sobu hotela i time je brže došao do većeg broja recenzija, ali i feedback-a samih gostiju. Ovo je zaposlenima u hotelu omogućilo trenutačno reagiranje i ispravljanje eventualnih nedostataka, dok su gosti još uvijek prisutni u hotelu, izjavio je Petar Aračić, FastReview® CEO.

Amadria Park je obiteljska firma s dugom tradicijom i kao takva je sinonim za toplu obiteljsku atmosferu i posebnu pažnju za svaki detalj.

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta nastavit će s fokusom na inovacije i izvrsnost u svim aspektima svoje ponude, uvijek težeći nadmašiti očekivanja gostiju. Ova nagrada služi kao inspiracija za daljnje unapređenje i postavljanje novih standarda u turizmu i ugostiteljstvu, priopćili su iz Amadria Parka.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.