LAST MINUTE: Boutique Hotel Boškinac u Novalji, Hotel Pinija u Petrčanima, Amadria Park hoteli u Šibeniku i Hotel Ilirija u Biogradu na Moru

spot_img

Početak travnja označio je i početak rada za veliki broj hotela na jadranskoj obali. I već na startu u najavi su brojne posebne proljetne ponude i cijene posebice za proljeće i vikend za praznik rada. Neke od njih uvrstili smo u naše LAST MINUTE PREPORUKE.

NOVALJA / Boutique Hotel Boškinac

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ako ste spremni prihvatiti ovu nenadanu priliku i donijeti brzu odluku, Hotel Boškinac na Pagu sljedećeg vikenda nudi dva suita i sjajne večere u Boškincu po fenomenalnim cijenama. Iskoristite ovu last minute ponudu i uživajte u suncu i mirisu mora na mjesečevom otoku Pagu koji je u proljeće poseban.

PETRČANE, Zadar/ Hotel Pinija

Doživite proljeće u Piniji. Ponuda vrijedi u terminu od 11. do 23. travnja 2021. godine. Hotel Pinija jedan je od najpopularnijih odredišta zadarskog kraja. Smješten na poluotoku u Petrčanima nadomak Zadra pruža vam brojne sadržaje za cijelu obitelj. Ovaj hotel radi odličnu animaciju za djecu te je idealan za cijelu obitelj. Niz sadržaja za aktivni odmor također su vam na raspolaganju u Piniji, kao i odlično opremljen wellness s pogledom na more. Tu je fitness dvorana, ali i tematski vikendi za vašu zabavu i odmor koji ćete pamtiti. Detaljnu ponudu pregledajte na linku.

BIOGRAD NA MORU/ Hotel Ilirija ****

Iskoristite najbolju ponudu sa svim dodatnim uslugama uključenim u cijenu i provedite najbolji vikend u hotelu Ilirija. Biograd na moru nudi vam niz sadržaja, a Ilirija hoteli idealni su za obiteljski odmor uz šetnju uređenom obalom i vrhunsku gastro ponudu. Ilirija nudi zanimljive aranžmane tijekom Vašeg boravka od sportskih sadržaja, bicikliranja, korištenja spa zone, animacije za djecu i dječja igraonica pa sve do izleta kojih u srcu Jadrana ne nedostaje. Posebna ponuda vrijedi do 31. svibnja 2021., izuzev razdoblja od 26.travnja do 06. svibnja 2021. Detalji na linku.

ŠIBENIK/ Amadria Park Šibenik hoteli Ivan i Andrija

Posebna ponuda povodom 1. svibnja. Bolje od proljetnog odmora ne može! Praznik rada koji se obilježava prvog svibnja izvrsno je vrijeme za uživanje u ugodnom proljetnom vremenu na obali Jadranskog mora. Za vas i vašu obitelj Amadria Park Šibenik hoteli pripremili su aktivnosti na otvorenom, glazbu i mnogo zabave. Posebno je za vaše mališane zanimljiv najbolji dječji hotel na našoj obali hotel Andrija koji obitelji obožavaju. Vaša djeca ovdje su kao u zabavnom parku, a niz sadržaja učinit će vaš obiteljski odmor savršenim. Ponudu pogledajte na linku. U cijeni su i ulaznice za Šibenske tvrđave, a očekuje vas čak i vatromet te brojni animacijski programi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj. Informacije se osvježavaju svakodnevno.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije