LAST MINUTE: Hotel Olympia Sky, Plitvice Holiday Resort, Hotel OLA i Bike krstarenje

Last minute ponuda smještaja i sadržaja sve je bogatija, a svibanj je mjesec u kojem još uvijek možete uživati u bogatoj ponudi po povoljnijim cijenama.

VODICE/ Hotel Olympia Sky/

AKTIVNI SVIBANJ U VODICAMA

Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima u šarmantnim Vodicama i hotelu Olympia Sky. Sve smo pripremili za vas – sobe s pogledom na vodički arhipelag, bogati doručak i večera, opuštanje u našem wellness centru te izlet prema izboru.

  • 3dana/ 2noći za dvoje – 2.080 HRK + dvoje djece GRATIS
  • U cijenu paketa je uključen izlet prema izboru za dvoje!
  • Paket vrijedi za razdoblje od 03.05.2021. – 04.06.2021.

HEDONISTIČKI BIJEG PORED MORA

Hedonistički bijeg u srce Dalmacije! Priuštite si citybreak u luksuznom hotelu Olympia Sky i uživajte u opuštajućim prizorima iz luksuzne sobe uz čašu vina!

  • 3dana/ 2noći za dvoje – 2.180 HRK + dvoje djece GRATIS
  • U cijenu paketa su uključene dvije masaže!
  • Paket vrijedi za razdoblje od 03.05.2021. – 04.06.2021.

Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort je mjesto koje se nalazi svega osam kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na površini od 5600 kvadratnih pruža smještaj u kampu, sobama, indijanskim šatorima te u glamping oazi, odnosno kućicama u krošnjama i na jezeru.

PLITVICE Holiday Resort/ Tree house3999 kn za dvije noći

PLITVICE Holiday Resort/ Kućice na jezeru i s pogledom na jezerood 1.099 kn

PLITVICE Holiday Resort/ Mobilna kućica1099 kn za jednu noć

PLITVICE Holiday Resort/ Apartman1099 kn za 4 osobe

PLITVICE Holiday Resort/ Dvokrevetna soba s doručkom899 kn za dvije noći

PLITVICE Holiday Resort/ Bungalov999 kn za dvije noći

SEGET DONJI, Trogir/ Hotel OLA

Hotel Ola Adults only, novi dizajnerski boutique hotel pokraj Trogira. Hotel Ola je iznimno pristupačan i prometno izvrsno povezan svim prijevoznim sredstvima. Smjestio se u Segetu Donjem, malom ribarskom mjestu smještenom u neposrednoj blizini Trogira i Splita te brojnih prirodnih i kulturnih atrakcija.

2 dana, 1 noćenje polupansion – 699 kuna

Bike krstarenje iz Opatije/ 22.-29. 5. 2021.

Provedite sedam nezaboravnih dana krstareći sjevernim Jadranom i biciklirajući otocima Kvarnera. Uživajte u uzbudljivom biciklističkom krstarenju na brodu premium kategorije, istražite šarmantne gradiće slikovite arhitekture i udaljena sela, uronite u očaravajuću panoramu krajolika, biciklirajući s otoka na otok u pratnji našeg profesionalnog vodiča.

3.600 kuna po osobi u dvokrevetnoj kabini

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj. Informacije se osvježavaju svakodnevno.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.