Last minute hoteli: Medora u Podgori, Pinija u Petrčanima, Ilirija Resort u Biogradu na Moru i Terme Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri

Za Vas smo pripremili pregled posebnih ponuda hotela na hrvatskoj obali, ali i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Provjerite, možda pronađete nešto baš za sebe i svoju obitelj.

PODGORA/ Medora Hotels & Resorts/ Uživajte u ljetu uz 15% popusta!

Članak se nastavlja ispod oglasa

Osigurajte nezaboravan odmor za sebe i svoju obitelj u pitoresknom mjestu Podgora na Makarskoj rivijeri i odmorite se u sjeni borova na jednoj od najljepših plaža u okolici. Posjetite jedinstvene lokacije biciklom i završite dan opuštajućom masažom u našem wellness centru.

PETRČANE, Zadar/ Hotel Pinija/ Vruća ljetna ponuda

Hotel Pinija – Vruća ljetna ponuda

Biograd na Moru/ ILIRIJA RESORT/ Potpuno dječji paket

Da bi Vaš boravak s djecom u Ilirija Resortu bio što ispunjeniji, pripremili smo pregršt poklona, popusta, te bogat zabavni i edukativni program za vašu djecu! 

Sveti Martin na Muri/ Terme Sveti Martin/ Healthy Family Fun: Aquapark Martilandia

Zdrav odmor je tu! Nevjerojatno osvježavajuća ljetna avantura očekuje vas u Aquaparku MartilLandia! Isprobajte naše tobogane i skočite u osvježavajući veliki plavi bazen. Opustite se u ljekovitoj termalnoj vodi u zatvorenim bazenima i odmorite se na trenutak sa svojim najmlađima za vrijeme masaže.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije