Last minute hoteli: Medora u Podgori, Pinija u Petrčanima, Ilirija Resort u Biogradu na Moru i Terme Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri

Za Vas smo pripremili pregled posebnih ponuda hotela na hrvatskoj obali, ali i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Provjerite, možda pronađete nešto baš za sebe i svoju obitelj.

PODGORA/ Medora Hotels & Resorts/ Uživajte u ljetu uz 15% popusta!

Osigurajte nezaboravan odmor za sebe i svoju obitelj u pitoresknom mjestu Podgora na Makarskoj rivijeri i odmorite se u sjeni borova na jednoj od najljepših plaža u okolici. Posjetite jedinstvene lokacije biciklom i završite dan opuštajućom masažom u našem wellness centru.

PETRČANE, Zadar/ Hotel Pinija/ Vruća ljetna ponuda

Hotel Pinija – Vruća ljetna ponuda

Biograd na Moru/ ILIRIJA RESORT/ Potpuno dječji paket

Da bi Vaš boravak s djecom u Ilirija Resortu bio što ispunjeniji, pripremili smo pregršt poklona, popusta, te bogat zabavni i edukativni program za vašu djecu! 

Sveti Martin na Muri/ Terme Sveti Martin/ Healthy Family Fun: Aquapark Martilandia

Zdrav odmor je tu! Nevjerojatno osvježavajuća ljetna avantura očekuje vas u Aquaparku MartilLandia! Isprobajte naše tobogane i skočite u osvježavajući veliki plavi bazen. Opustite se u ljekovitoj termalnoj vodi u zatvorenim bazenima i odmorite se na trenutak sa svojim najmlađima za vrijeme masaže.

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.