Last minute: Ilirija Resort hoteli, apartmani i kuća za odmor na Murteru, Hvaru i Pelješcu

Ako ove sezone još niste posjetili neku od destinacija na hrvatskoj obali, možda je baš sada pravo vrijeme za to. Iako je većina smještajnih kapaciteta trenutno dobro popunjena do kraja kolovoza još se može pronaći mjesta, no sada već treba razmišljati i o rezervacijama za rujan.

Ilirija resort/ Hoteli Ilirija, Adriatic i Kornati/ Ljeto još traje/ 28.08.-17.09.

Uživajte na plažama pored hotela, osvježite se u našim bazenima, opustite se u našim restoranima i barovima, istražite prirodne i kulturne ljepote koje nas okružuju te provedite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji.

  • Paket vrijedi za period: 28.08.-17.09.2021.
Članak se nastavlja ispod oglasa

MURTER, otok Murter/ Apartman za 4 osobe

Apartman u Murteru, na otoku Murteru, za četiri osobe. Slobodan je od 19. do 23. kolovoza i od 3. rujna nadalje.

  • Last minute cijena: 60€

Putniković, Pelješac/ Apartmani Kušić/ rujan

Apartmani Kušić smješteni su u uvali Žuronja na poluotoku Pelješcu. Objekt se sastoji od jednog većeg apartmana s terasom i dva studio apartmana s balkonom.

Akcija u mjesecu rujnu:

  • Apartman 4+1 – 40€
  • Studio apartman 2+1 – 30€

STARI GRAD, Hvar/ Apartmani i Kuća Oliva/ rujan

Apartman Tihana i Kuća Oliva nalaze se na zemljištu veličine 1.000 četvornih metara s uređenim vrtom, posebnim ulazom i parkingom. Apartman Ines nalazi se u neposrednoj blizini.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Cijene za mjesec rujan:

  • za apartman – 70€
  • za Kuću Oliva – 130€

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.