Last minute kolovoz i rujan: apartmani u Zadru, Malinskoj, Umagu i Brelima

Proteklog vikenda ponovno su zabilježene velike gužve na svim cestama prema moru, a turistički rezultati u destinacijama čak su i bolji od onih iz 2019. godine. Smještajni kapaciteti prilično su popunjeni, a najave do kraja sezone su optimistične. Za sve vas koji tražite smještaj pred kraj kolovoza ili početkom rujna slijedi naša last minute ponuda.

Zadar/ Lux villa apartmani Benak/ od 28. kolovoza

Lux villa apartments Benak – Apartmani Benak na najatraktivnijoj lokaciji u Zadru u okruženju plaža s pogledom na more.

  • Last minute cijene: od 35€

MALINSKA, otok Krk/ Apartman za 4 osobe/ 100€

Malinska na otoku Krku, apartman za četiri osobe samo 100 metara od mora

  • Dnevni najam 100€

BRELA, Makarska rivijera/ apartman – Villa Skalinada/ od 8. do 16. rujna

Brela-Makarska Riviera, apartman za šest do osam osoba osoba

  • Cijena: 100€

UMAG / App Enterprise 4 * do 15. rujna noćenje 600 kn

Novouređeni komforni apartman (2+2) s 4* i maksimalno opremljenom kupaonicom i kuhinjom, parking ispred zgrade besplatan! Do centra grada Umaga i okolnih plaža pješice ste za 10 minuta.

Domaćini su vrata pored i na raspolaganju cijelo vrijeme vašeg boravka, a apartman se nalazi u stambenoj zgradi u naselju sa svim sadržajima – vinarija, mesnica, supermarket, sportska i dječja igrališta.

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.