LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Apartman Animari u Starom Gradu, Ribarska kuća na Otoku Žut, Vila Zdenka na Visu i Hotel Olea na Pagu

Današnje preporuke posvećene su otočnim destinacijama, a sve ostale ponude možete provjeriti na našoj stranici Last minute Hrvatska.

STARI GRAD, Hvar/ Apartman Animari

Apartman je 100 m udaljen od plaže i restorana te svega 5 minuta lagane šetnje uz more do centra

  • Last minute cijena: 40 €

OTOK ŽUT, Murter-Kornati/ Ribarska kuća Matiana

Ribarska kuća Matiana na otoku Žut, uvala Dragišina, općina Murter-Kornati. Prijevoz brodom organiziramo iz Murtera i dodatno se plaća.

  • Last minute cijena: 60

VIS/ Vila Zdenka

Vila Zdenka – novo renovirana kamena kuća, 4 sobe + potkrovlje, tri kupaone, 8+2 ležaja, privatni parking sa pripadajućom opremom.

  • Last minute cijena 290 €

Otok Pag / Hotel Olea – dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom od 130 eura

Okružen morskim valovima, kamenom i tisućljetnim maslinama, vaš je savršen kutak za uživanje u prirodnim ljepotama Paga uz kompletan komfor vrhunskog hotela. U kompleksu od 124 sobe i 6 vila, svaki je detalj uzet u obzir kako bi vaš boravak u hotelu Olea bio u potpunosti ugodan i opuštajuć. Moderan dizajn sa svime što vam može zatrebati upotpunjen je toplim bojama prirode otoka. A pogled s balkona – neopisiv.

  • Last minute ponuda – Hotel Olea od 130 eura (dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom)

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.