LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Apartman La Loli u Orebiću, Apartmani Rašpolić u Trinajstićima, Apartman Sirena u Pićanima i Hotel Kolovare u Zadru

Od Orebića na jugu Dalmacije do Pićana u Istri, za vas smo pripremili nove četiri preporuke privatnog i hotelskog smještaja iz ponude Last Minute Hrvatska.

OREBIĆ/ Apartman La Loli

U samom centru grada, 100 metara od plaže, trgovine, restorana i pekare, kao i turističkih izleta na otoke Mljet i Korčulu. Pristanište je ispred apartmana udaljeno minutu šetnje. Pješčana i šljunčana s prirodnim hladom plaža u samoj blizini apartmana.

  • Cijena od 60-70 €, ovisno koliko je dana boravka

TRINAJSTIĆI (Kastav)/ Apartmani Rašpolić

U ponudi su dva apartama, 2+2 i 4+2, ali morate brzo reagirati, jer smještaj je slobodan već od 1. kolovoza. Minimalni boravak je četiri dana, a parking i veliki roštilj su osigurani.

  • Last minute cijena: 50 EUR – Apartman no. 2
  • Last minute cijena: 60 EUR – Apartman no. 3

PIĆAN/ Apartman Sirena

“Umjetnički” Apartman Sirena u Pićanu u središnjoj Istri također je slobodan od 1. kolovoza. Apartman je poseban po tome što umjetnici mogu besplatno koristiti slikarski atelje.

  • Last minute cijena: 50 €

ZADAR/ Hotel Kolovare 4*

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE. Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. Plaža je u neposrednoj blizini hotela. Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak

  • 3 polupansiona  – 1.290 kn po osobi

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.