LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Apartman u Opatiji, Apartmani Mihalj u Jadriji, Holiday home Deni u Forčićima i Dvokrevetna soba s doručkom u PLITVICE Holiday Resort

Slijede četiri preporuke hotelskog i privatnog smještaja, od Like do Srednje Dalmacije iz naše ponude Last minute Hrvatska.

Opatija/ Apartman za najviše 4 osobe

  • Last minute cijena:
  • 75 € za 3-4 osobe
  • 50 € za 1-2 osobe

JADRIJA, Šibenik/ Apartmani Mihalj Jadrija

Apartmani Mihalj Jadrija, između Vodica i Šibenika. U samostojećoj kući, apartman na katu 80 kvadrata sa velikom terasom i pogledom na more, izravno na plaži.

  • Last minute cijena 80 eura

FORČIĆI, Roč/ Holiday home Deni****

Smještaj ima privatan bazen i zaseban ulaz te dvije velike terase. Objekt se nalazi u malenom i mirnom seoskom naselju bajkovite središnje Istre, a okružen je zadivljujućim prirodnim ljepotama, ali i bogatom kulturnom baštinom. Svega nekoliko kilometara dalje pronaći ćete predivan srednjovjekovni gradić Hum, poznat i kao najmanji grad na svijetu.

  • Last minute cijena: 70 €/ noćenje

PLITVICE Holiday Resort/ Dvokrevetna soba s doručkom

Priroda se vraća u život, a ljetne zrake sunca bude i vaš organizam. Ono što vaše tijelo treba je nova doza energije i zdravlja. Priuštite sebi pravi opuštajući odmor u prirodi. Vrijeme je za novi početak – novo putovanje, novo zadovoljstvo. Odmorite se u odličnom raspoloženju u vrhunski opremljenim sobama paviljona Jelena.

  • Standardna dvokrevetna soba s doručkom, minimalni boravak 2 noći  899,00 HRK ili 120,00 €

Cjelokupnu ponudu smještaja pogledajte na Last minute Hrvatska.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.