LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Hotel Boškinac u Novalji, Apartman Jela u Slatinama, Apartman Luna kod Baćinskih jezera i Apartman Roko u Duću

NOVALJA / BOUTIQUE HOTEL BOŠKINAC

BOŠKINAC JE VIŠE OD HOTELA, HRANE I VINA. BOŠKINAC JE PRIČA U ZAGRLJAJU PAŠKE ČAROLIJE…Želite li pobjeći na mjesto gdje se šire mirisi kadulje i vrijeska? Uroniti u mir i sanjariti ispod baldahina pokraj guste borove šume, na rubu vinogorja i maslenika? Budite pažljivi s onim što želite jer ovo mjesto izaziva trajnu ovisnost, bez obzira na to je li riječ o eksploziji okusa, opojnom mirisu vina i soli ili pogledu na novaljsko polje koje odiše mirom minulih stoljeća.

  • Last minute cijena: od 1.000 kn
Članak se nastavlja ispod oglasa

DUĆE/ Apartman Roko/ 60 €

Apartman se nalazi u blizini pješčane plaže Duće, renoviran u 2019.godini, besplatan parking

  • Last minute cijena: 60 EUR

SLATINE, Čiovo/ Apartmani Jela

Do šljunčane plaže 50 m. Blizina trgovine, kafića, restorana. Besplatan parking, klima i Wi-Fi. Apartmani su u potpunosti opremljeni.

  • Last minute cijena: 40 €

BAĆINSKA JEZERA, Ploče/ Apartman Luna

Ima privatnu plažu 100 metara dalje, vanjski kamin, apartman u mirnom dijelu, besplatan parking

  • Last minute cijena 45 €
- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.