LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Hotel Jezero u rujnu – dva noćenja s doručkom, Apartman Dora u Umagu, Apartmani Sonia u Njivicama i Apartmani Bala na Hvaru

Kolovoz je na izmaku, pa su iznajmljivači pripremili ponude za rujan. Dio njih pogledajte u današnjim preporukama, a sve ostalo nalazi se na Last minute Hrvatska.

PLITVIČKA JEZERA – JESEN/ Hotel Jezero – dva noćenja s doručkom

Članak se nastavlja ispod oglasa

Boje jeseni na Plitvičkim jezerima 01.09. – 31.10.2020. Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi. Hotel Jezero raspolaže s 210 soba i 19 apartmana, od kojih su dva prilagođena za osobe s posebnim potrebama.

  • Cijena po osobi od 790,00 kn

UMAG/ Apartman Dora****

Apartman ima dvije velike i prostrane terase s roštiljem, lijepom okućnicom i predivno ukrašenim vrtom, a u ponudi su i besplatni bicikli (3 za odrasla + 2 za djecu). Besplatno parkiralište osigurano je ispred samog objekta. Smještaj ima klimu, televiziju s Netflixom, a nalazi se 8 minuta hoda od poznatih umaških plaža i mora.

  • Last minute cijena: 50 €/ noćenje

NJIVICE, Krk / Apartmani Sonia

RADITE OD KUĆE? DIGITAL NOMAD? OTOK KRK, NJIVICE, izvrstan internet, centar – last minute september /october. Free parking, wi-fi internet, air cond.

  • Last minute cijena: od 30 €/ dan

IVAN DOLAC, Hvar/ Apartmani Bala

Prvi red uz more, blizu plaže, terase s izravnim pogledom na more, klima, parking, Wi-Fi, grill

  • Last minute cijena: od 45 €
Članak se nastavlja ispod oglasa

Cjelokupnu ponudu pogledajte na Last minute Hrvatska.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.