LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Kuća za odmor u Dugom Selu, Hotel Olea na Pagu, Apartmani Alenka u Prtlogu i Hotel Jaska u Jastrebarskom

Za vas smo danas pripremili još četiri preporuke s Last minute cijenama smještaja. Birajte između Kuće za odmor u Dugom Selu za šest osoba, Hotela Olea na Pagu, Apartmana Alenka u Prtlogu ili Hotela Jaska u Jastrebarskom. Ako u ovoj ponudi nema smještaja koji baš vas zanima, nema veze, cjelokupnu ponudu last minute cijena možete pronaći na Last Minute Hrvatska.

DUGO SELO/ Kuća za odmor Sparta

Kuća za odmor Sparta je kuća sa dvije spavaće sobe, kuhinjom i kupaonicom. Od sadržaja izdvajamo: vanjski bazen, jacuzzi, stolni tenis, stolni nogomet, pikado, dječje igralište, nogomet i odbojka na umjetnoj travi.

 • Cijena 750 kuna po noćenju za 6 osoba

Otok Pag / Hotel Olea

Otok Pag mjesto je koje se zateklo usred prirode. S jedne strane uokviren planinom, a s druge morem. Pod nemilosrdnom burom i svojevoljnim morem, ovo je mjesto koje se odupire i kao za inat oduševljava svojom ljepotom, dugom prošlošću i neobičnim krajolikom. Usred te ljepote smjestio se hotel Olea****.

Okružen morskim valovima, kamenom i tisućljetnim maslinama, vaš je savršen kutak za uživanje u prirodnim ljepotama Paga uz kompletan komfor vrhunskog hotela. U kompleksu od 124 sobe i 6 vila, svaki je detalj uzet u obzir kako bi vaš boravak u hotelu Olea bio u potpunosti ugodan i opuštajuć. Moderan dizajn sa svime što vam može zatrebati upotpunjen je toplim bojama prirode otoka. A pogled s balkona – neopisiv.

 • Last minute ponuda – Hotel Olea od 130 eura (dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom)
 • Uključeno u cijenu: Parking, Internet, saune, teretana, fitnes i relax room

Prtlog/ Apartmani Alenka

Apartmani Alenka udaljeni su oko 150 metara od mora u mjestu Duga Luka – Prtlog. Smještajna jedinica za do šest osoba, površine je 115 četvornih metara. Last minute cijena vrijedi za razdoblje od 12. do 23. kolovoza, a minimalni boravak je pet noći.

 • Last minute cijena apartmana 100 €

Jastrebarsko/ Hotel Jaska

Hotel Jaska, mjesto je u kojemu se atmosfera prošlih vremena savršeno spaja sa novim komforom i visokom razinom usluga. Na samo 29 km od Zagreba, a u samom centru malog grada, vraćen je stari sjaj hotelu. U ponudi je 51 soba, od čega 2 single sobe, 37 double soba, 5 double soba s terasom, 1 triple sobu i 2 triple sobe s terasom te 4 obiteljske sobe. Hotel je pet friendly pa gosti mogu povesti i svoje ljubimce (uz prethodnu najavu i dodatne troškove).

 • Last minute cijena: 
 • Single soba 272,00 HRK (36,55 EUR),
 • Double soba 408,00 HRK (55,25 EUR),
 • Double soba s terasom 437,75 HRK (59,50 EUR),
 • Triple soba 561,00 HRK (76,65 EUR),
 • Triple soba s terasom 590,75 HRK (79,90 EUR) i
 • Obiteljska soba 620,50 HRK (83,30 EUR)

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.