LAST MINUTE PREPORUKE DANA: Villa The View u Omišu, Camp Soline u Biogradu na Moru, Apartmani Marko na Hvaru i dva polupansiona u Hotelu Jezero

Slijede nove četiri preporuke za privatni i hotelski smještaj iz naše ponude Last minute Hrvatska.

OMIŠ/ Villa The View *****

Članak se nastavlja ispod oglasa

Villa the View besprijekorna je nova, potpuno opremljena rezidencija s fantastičnim pogledom na cijeli Omiš, more, plažu, svjetionik, tvrđavu Fortica i otok Brač. Nalazi se na mirnoj lokaciji izvan gradske gužve, a u njenom neposrednom okruženju mogu se naći brojne raznovrsne aktivnosti – od plivanja i uživanja na plaži, slobodnog penjanja, hikinga, kayakinga, ziplinea i raftinga do uživanja u lokalnoj gastronomiji i obilaska povijesnih lokaliteta okolnih gradova i otoka.

  • Last minute cijene:
  • 31.08.-05.09. 475 €/ noć
  • 05.09.-19.09.  430 €/ noć

BIOGRAD NA MORU/ Camp Soline – MobileHome

Mobilehome Starfish III, 4+2

  • Last minute cijena: 50 €/noć

UVALA ZARAĆE, Hvar – RUJAN/ Apartmani Marko

Rujanska ponuda. U ponudi su apartmani u Uvali Zaraće, otok Hvar. Idealna mala uvala za odličan odmor. U ponudi je pet apartmana.

  • Last minute cijena: 40 €/dan

PLITVIČKA JEZERA – JESEN/ Hotel Jezero – dva polupansiona s večerom

Boje jeseni na Plitvičkim jezerima 01.09. – 31.10.2020.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi. Hotel Jezero raspolaže s 210 soba i 19 apartmana, od kojih su dva prilagođena za osobe s posebnim potrebama.

  • Cijena po osobi od 970,00 kn

Cjelokupnu ponudu smještaja na hrvatskoj obali, ali i u unutrašnjosti pogledajte na Last minute Hrvatska.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.