LAST MINUTE SVIBANJ: Hotel Terra u Novalji, Ilirija Resort u Biogradu na Moru, Villa Casa Manera u Krvavićima i posebna ponuda krstarenja

Svibanjska ponuda Last minute Hrvatska iz dana u dan je bogatija. Izvrstan je to uvod i najava za predstojeću sezonu od koje svi puno očekujemo.

Danas ćemo predstaviti Last minute ponude Hotela Terra u Novalji, Ilirija Resort hotela u Biogradu na Moru i u Svetom Filipu i Jakovu, zatim tu je i Villa Casa Manera u Krvavićima, te posebna ponuda Katarina line krstarenja.

NOVALJA/ Hotel Terra

Svibanjska ponuda s degustacijom sira

Za svoje posjetitelje „vjesnike proljeća“ pripremili su paket aranžmane koji uključuju noćenje sa doručkom te degustaciju najboljih paških sireva pripremljenih na tradicionalan način uz zdravicu sa vrhunskim hrvatskim vinima.

Izaberite jednu od opcija noćenja i provedite nezaboravno iskustvo proljetnog odmora u obiteljskom Hotelu Terra u Novalji. U ponudi su sljedeće opcije:

 • 3 dana/2 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.350,00 HRK
  nadoplata za treću osobu iznosi 390,00 HRK
 • 4 dana/3 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.990,00 HRK
  nadoplata za treću osobu iznosi 590,00 HRK

BIOGRAD NA MORU/ Ilirija Resort

Rani booking 2021. (ponuda vrijedi do 31. svibnja)

Rezervirajte svoj godišnji odmor na vrijeme uz uštedu od 10%, gratis ručak i besplatni smještaj za djecu do 12 godina! Minimalni boravak 5 noći.

 • Hotel ILIRIJA – Biograd na Moru
 • Hotel KORNATI – Biograd na Moru
 • Hotel ADRIATIC – Biograd na Moru
 • Hotel Villa Donat – Sv. Filip Jakov

U cijenu uključeno korištenje:
SPA zone medical wellness centra Salvia (sauna, whirlpooli, relax zona, fitness ), vrijedi uz prethodnu rezervaciju termina i korištenje do 60 min/dnevno
unutrašnjeg bazena

KRVAVIĆI, Marčana/ Villa Casa Manera

Moderno uređena kuća s grijanim bazenom koja se iznajmljuje tokom cijele godine (podno grijanje u cijeloj kući) nalazi se u selu Krvavići u blizini mjesta Marčana. Ukoliko preferirate intimniju atmosferu i želite osjetiti autohtoni duh Istarskog podneblja, ne trebate tražiti dalje. Upravo Villa Casa Manera savršeno može zadovoljiti i najzahtjevnije goste i pružiti vrhunski užitak.

Cijene su izražene za tjedan dana:

 • 05.01. do 14.06. i 14.09. do 30.09. – 1.432€
 • 15.06. do 28.06. i 31.08. do 13.09. – 1.774€
 • 29.06. do 05.07. i 24.08. do 30.08. – 2.325€
 • 06.07. do 23.08. i 24.12. do 05.01. – 2.573€
 • 01.10. do 31.12. – 1.028€

KRSTARENJE/ Posebna ponuda Split-Split/ 29.05.-05.06.2021.

Krstarenje duž naše predivne obale i otoka na brodu Adriatic Sun, deluxe superior kategorije, smješteni u udobne i prostrane kabine. Brod pruža jedinstveni komfor, a pažljivo osmišljen itinerar osigurava uzbudljiva gastronomska iskustva, zapanjujuće prizore, mnoštvo prilika za uživanje u moru i suncu, kao i u zabavnim i kulturnim znamenitostima Dalmacije.

Krstarenje: Split – Bol/ Vis – Modra špilja/ Korčula – Mljet/ Dubrovnik – Trstenik – Hvar – Split

Cijene:

 • Gornja/ glavna paluba 5.400 kn po osobi umjesto 13.500 kn
 • Donja paluba 4.900 kn po osobi umjesto 11.250 kn

Sve ponude potražite na Last minute Hrvatska na našem portalu. LAST MINUTE promocije specijalnih ponuda smještaja i drugih turističkih usluga u Hrvatskoj koje se svakodnevno objavljuju u Viber zajednici CROATIA LAST MINUTE DEALS. Doznajte najbolje ponude u Hrvatskoj. Informacije se osvježavaju svakodnevno.

Pravila za objavu ponuda privatnog smještaja na portalu TURISTIČKE PRIČE

Nakon što objavite Vašu LAST MINUTE ponudu u Viber zajednici HRVATSKA LAST MINUTE DEALS, objavit ćemo je na našem portalu ukoliko sadržava sljedeće podatke:
– regija i mjesto
– cijena, tip smještajne jedinice i kontakt
– fotografija i link na web mjesto gdje se vidi vaša ponuda

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.