Maskiraj se i kreni u potragu za karnevalom

Turistička zajednica grada Pule u suradnji sa Gradom Pula planira iduće tri subote tijekom ovog mjeseca, točnije 12., 19., i 26. veljače u vremenu od 10 do 13 sati organizirati manifestaciju “U potrazi za Karnevalom”.

u potrazi za karnevalom

Radi se o manifestaciji koja će se održati u centru grada, a u sklopu koje nastupaju promenadno ulični zabavljači. Tako će gradom šetati svirač “One man band”, klaun, žongler, hodači na štulama i grbavac na biciklu koji će očarati posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i nastupima.

U želji da malo karnevalskog duha prođe gradom pozivaju se sva djeca da dođu maskirana i krenu u potragu za uličnim zabavljačima koji će se kretati po centru grada na potezu Portarata, Giardini, tržnica i trg Forum.

pulski karneval

Maskirana djeca će od uličnog zabavljača dobiti kartončić na kojemu je potrebno sakupiti pet pečata od svakog zabavljača po jedan. Pravo na slatko skriveno blago ostvaruje dijete s ispunjenim kartončićem koje može preuzeti na info punktu Turističke zajednice grada Pule.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.