Mrežnica Ride & Walk – aktivni izlet u netaknutoj prirodi

Među raznim aktivnostima koje se u posljednje vrijeme odvijaju na području Karlovačke županije, izdvajamo jednu koja će se održati sljedećeg vikenda. Naime, Mrežnica Ride & Walk održat će se ove subote 14. svibnja u Grščakima i Mrežničkom Brigu s početkom u 9 sati.

Idealna je to prilika za cjelodnevni izlet nadomak Mrežnice i obližnjih rančeva uz opuštanje u društvu plemenitih životinja. U netaknutoj prirodi osim konja posjetitelje će dočekati i košarica s autohtonim proizvodima lokalnih OPG-a kako bi doživljaj bio potpun.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Mrežnica Ride & Walk je turističko-rekreativna manifestacija koja objedinjuje aktivne oblike turizma uz rijeku Mrežnicu i susjednim obroncima. Sudionicima željnima boravka i kretanja u prirodi donosi uživanje u jahanju konja uz stručno vodstvo, šetnje uz Mrežnicu, vožnju biciklom uz nezaboravan pikniku na konjičkom ranču Little Forest Ranch upotpunjen bogatim animacijskim programom za djecu i odrasle.

Za sve sudionike manifestacije će također biti organiziran dnevni boravak s piknik zonom koja uključuje košaricu domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova, a više detalja oko same prijave potražite na Facebook stranici eventa Mrežnica Ride & Walk.

Želite li jahati, a ne znate hoće li Vam se svidjeti? Ovo je idealna prilika za sve znatiželjne i one koji žele uživati u komadiću skrivenog raja nadohvat ruke. Uz sunčano vrijeme vjerujemo kako ćete doživjeti najbolje od prirode na događaju Mrežnica Ride & Walk.

Fotografije: Regionalna turistička zajednica Karlovačke županije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.