Kako nas vide Britanci: Channel 4 snimao popularni “Travel Man” iz Splita

Britanski komičar Joe Lycett i irska komičarka, glumica te spisateljica s britanskom adresom, Aisling Bea, proveli su 48 sati u Splitu. Riječ je o snimanju druge epizode 10. sezone humoristične putopisne emisije „Travel Man: 48 hours in…“, koja je nedavno emitirana na popularnom britanskom kanalu Channel 4.

Ova 30-minutna epizoda u potpunosti je posvećena Splitu, popularnoj hrvatskoj destinaciji u kojoj su se glavni akteri Joe i Aisling, između ostalog, okušali u SUP-anju, posjetili Froggyland, kušali splitske eno-gastronomske delicije, a uživali su i u šetnji s psima u organiziranoj turi Zaklade za zaštitu životinja Split.

Inače Emisija Travel Man redovito posjećuje atraktivne i zanimljive svjetske destinacije s kojima od ove sezone, rame uz rame, stoji i Split. Ova emisija snimana je 2019. i u Dubrovniku kada je naglasak između ostalog bio na lokacije snimanja Game of Thrones.

Nakon dvije godine s vrlo malo putovanja, epizoda Travel Mana posvećena Splitu stavlja u fokus upravo ono za čime Britanci već dugo žude, a to su ljetne aktivnosti, more i kultura, a sve pod vedrim i sunčanim splitskim nebom, izjavila je Darija Reić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Londonu. 

Emisiju Travel Man prati preko 2 milijuna gledatelja u Velikoj Britaniji, uz dodatni višemilijunski odjek u zemljama kao što su SAD, Kanada, Australija i Indija.

Dodajmo kako je epizoda u Splitu snimljena uz suradnju i pomoć Hrvatske turističke zajednice te uz podršku TZ Splitsko-dalmatinske županije i TZ grada Splita.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.