Najbolji europski kamp nalazi se u Njemačkoj

Camping.info, jedan od najboljih europskih vodiča za kampiranje, identificirao je najpopularnije kampove u Europi. Najbolji kamp u Europi i dobitnik nagrade camping.info 2022. nalazi se u Njemačkoj, a radi se o kampu Kühlungsborn.

Izbor se, kako prenosi Hrturizam.hr, radio na uzorku od preko 23.000 kampova u 44 europske zemlje. Poredak je napravljen isključivo prema recenzijama kampera. Camping.info nagrada jedna je od najambicioznijih nagrada u kamping industriji. Temelji se na mišljenju 150.000 kampera s ukupno 228.000 recenzija na camping.info.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, među 100 najboljih kampova iz Europe nema niti jednog kampa iz Hrvatske. S druge pak strane, prema podacima njemačkog ADAC-a, po kvaliteti kamping proizvoda Hrvatska je druga u Europi, a treća po broju najkvalitetnijih kampova. Inače, najbolji kamp u Hrvatskoj, prema ocjenama camping.info portala je Polidor Family Camping Resort u Funtani.

Osim 100 najboljih kampova, Camping.info Awards 2022. nagrađuje i 10 kampova koji nisu na listi. Riječ je o najboljim kampovima iz 10 drugih zemalja koji nisu ušli u ljestvicu 100 dobitnika nagrada. Najpopularnija mjesta iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Švedske, Poljske, Portugala, Grčke, Makedonije, Španjolske i Danske također će dobiti Nagradu 2022.

Kamp La Ballena Alegre Costa Brava u Španjolskoj novi je na ljestvici prvih deset drugih zemalja, Na istom ljestvici nalazi se i Polidor Family Camping Resort u Funtani na drugom mjestu.

Deset najboljih kampova u Europi (camping.info nagrada 2022.):

  1. Campingpark Kühlungsborn/ Njemačka
  2. Kamp Grubhof/ Austrija
  3. Rosenfelder Strand Ostsee Camping/ Njemačka
  4. Kamp Hüttenberg/ Švicarska
  5. Kamp MondSeeLand/ Austrija
  6. Campingplatz Ecktannen/ Njemačka
  7. Kamp Murinsel/ Austrija
  8. Ostseecamping Familie Heide/ Njemačka
  9. Campingpark Kalletal/ Njemačka
  10. Naturisten FamilienSport-und NaturCamp Sonnensee/ Njemačka

Svih 100 najboljih europskih kampova na POVEZNICI.

Naslovna fotografija: Kühlungsborn Screenshot

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.