Njemački DCC nagradio Lanterna Premium Camping Resort

Njemački kamping klub DCC (Deutscher Camping-Club) odao je priznanje Lanterna Premium Camping Resortu s prestižnom DCC Europe Platinum nagradom za 2022. Ova se nagrada dodjeljuje još od 1996. godine i sustav ocjenjivanja se temelji na zadovoljstvu gostiju kampova.

Svake godine nagrađuje se tek nekoliko najboljih europskih kampova u konkurenciji 20.000 kampova na njihovim internet stranicama i 6.000 kampova iz njihovog vodiča.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Lanterna Premium Camping Resort je jedini hrvatski dobitnik DCC Europe Platinum nagrade za iduću godinu, ujedno i najprestižnije nagrade DCC-a.

Lanterna Premium Camping Resort 4* je istarsko kamping ljetovalište smješteno na poluotoku Lanterni kod Tara. Gosti ovog višestruko nagrađivanog kampa mogu uživati u moderno opremljenim mobilnim kućicama, glamping šatorima, lijepo uređenim parcelama, aquaparku, bazenima, dječjim igralištima te mnogobrojnim sportskim i gastronomskim sadržajima.

Naslovna fotografija: Lanterna Premium Camping-Aquapark + Istrian Village

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.