Osječki Božić u Korzu – zabava za sve uzraste i interese

Korzo 23 ustrajan je u pružanju raznovrsnog programa Osječanima, a posljednji tjedan Korziranja – adventa u Korzu 23, obilježit će božićni program, odnosno Božić u Korzu. Tako, poznato mjesto susreta svim Osječanima, sprema program za sve uzraste i preference.

Večeras u 19 sati organizatori pozivaju sve mališane na božićnu terasu gdje će im se pridružiti Djed Božićnjak sa svojim vilenjacima. Osim fotkanja s Djedicom, čekaju vas razne radionice i zajedničko ukrašavanje velikog božićnog drvca. Djedica nosi i svoj sandučić spreman za pisma velikih i malih.

S obzirom kako je Božić vrijeme darivanja, poklonite osmijeh potrebitima. Danas naime kreće humanitarno darivanje, a svi prihodi idu udruzi Sretno odrastanje. Pravila su sljedeća – posjetitelji doniraju 40 kuna udruzi, a sponzori za sve donatore pripremaju poklone u znak zahvalnosti.

Sutra, 24. prosinca otvara se božićna terasa u 11 sati kako bi proslavili Badnjak. Slavlje će uljepšati grupa Royal koja će tamburicom probuditi radost u svima i stvoriti blagdansku atmosferu. Uz to, priprema i specijalni menu, a kuhanje ručka postaje briga za neki drugi dan. Uz tamburaše, oslića, i tople naptike uživajte cijelo popodne, a navečer se zabava prebacuje u party mood i čeka Božić u korzu uz DJ-a.

Za Božić je također zakazano druženje u Korzu 23 jer stiže Secret Santa. Koncept je poznat svima, a ovdje je pripremljen u nešto drugačijem obliku. Na ulazu vas čeka stol s poklonima – ostavi jedan poklončić u vrijednosti do 20 kuna (porukica je poželjna) i zgrabi drugi poklončić koji bi mogao biti po tvome ukusu.

Fotografije: Korzo 23

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.