Plesnjak na Zrinjevcu oživljava romantičan duh prošlih vremena

Glazbeni paviljon još je od 1891. jedan od zaštitnih simbola Zagreba. Ponovo će postati jedinstvena pozornica za zabavu, jer počinje Plesnjak na Zrinjevcu. Tako će se svaki petak i subotu, s početkom u 20 sati, od 28. srpnja pa sve do 26. kolovoza, održati popularni zagrebački plesnjaci koji oživljavaju romantični duh prošlih vremena.

Program otvara legendarni hrvatski glazbenik Stjepan Jimmy Stanić, u petak 28. srpnja, s koncertom u 20 sati. Ostale dane nastupit će dobro znana imena domaće zabavne i šlagerske scene. Redom su to: Miro Ungar, band Superstary, The Sway Band, Robert Mareković & The Swingers, Groovy Cakes, Tango Rock Band i Zagrebački Dixieland.

– Brojni sugrađani i sugrađanke izrazili su želju za organizacijom plesnih večeri na Zrinjevcu. Drago mi je da smo im mogli ispuniti tu želju. Nadam se da će uživati u programu uz prisjećanje na hitove koji su obilježili odrastanje brojnih Zagrepčanka i Zagrepčana, naglasio je gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

– Sretni smo jer ponovo vraćamo popularne šlagere i ples u Glazbeni paviljon na Zrinjevcu, koji je oduvijek bio sinonim za dobru glazbu, ugodno druženje i pozitivnu atmosferu. Oživljavajući duh nekadašnjih zagrebačkih plesnjaka pozivamo sve – od početnika do naprednih plesača – da se pridruže, zaplešu i provedu ugodno vrijeme, izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Martina Bienenfeld

Dodatno, prije samih koncerata, od 18 sati, održat će se plesne radionice plesnog studija Nicolas. Za sve one koji žele naučiti neke nove korake ulaz na sve programe je besplatan.

Plesnjake organizira Turistička zajednica grada Zagreba s partnerima, a cjelokupni program dostupan je na POVEZNICI.

Autor fotografija: Igor Nobilo
Izvor Turistička zajednica grada Zagreba

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.