PLITVICE Holiday Resort/ Tree house (kućice u krošnji) s doručkom/ 3999 kn za dvije noći

Uzmite predah, napunite svoje tijelo energijom zdrave i čiste prirode uz jedinstven smještaj, čudesnu destinaciju i nezaboravno iskustvo. Odmorite se u odličnom raspoloženju u vrhunski opremljenim kućicama u krošnji.

Ako ste ljubitelj prirodnih atrakcija, kulturnog naslijeđa i kvalitetnog, a u isto vrijeme nesvakidašnjeg odmora, Plitvice Holiday Resort i kućice u krošnji su mjesto za vas. Na raspolaganju je pet kućica koje visoko među krošnjama, pružaju sav potreban komfor. Kapacitet svake kućice jest 5 osoba (4 odrasle i jedno dijete) kojima su na raspolaganju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, klima uređaj, terasa kao i besplatan WiFi. Osim luksuznog, ali izuzetno ugodnog smještaja, u ovim kućicama je zajamčena privatnost i to zahvaljujući visokim krošnjama koje ih okružuju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Dočekajte proljeće u čarobnim krošnjama!

Uzmite predah i dočekajte prve dane proljeća uz jedinstven smještaj, čudesnu destinaciju i nezaboravno iskustvo. Dočekajte proljeće u odličnom raspoloženju u vrhunski opremljenim kućicama u krošnji.

Paket uključuje:

  • 2 noćenja u kućici u krošnji
  • bogati lički doručak
  • besplatan wifi
  • besplatan parking
  • Tree house (kućice u krošnji) s doručkom – minimalni boravak 2 noći – 3999,00 HRK ili 540 €
  • završno čišćenje 150,00 HRK/ 20 €

POVEZNICA

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije