PLITVIČKA JEZERA/ Hotel Jezero – polupansion, jedno noćenje/ od 625 kn

LJETO U HOTELU JEZERO – 13.07. – 31.08.2020.

Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi. Hotel Jezero raspolaže s 210 soba i 19 apartmana, od kojih su dva prilagođena za osobe s posebnim potrebama.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Uz smještaj u prirodnom okruženju, u čarobnoj atmosferi nacionalnoga parka, možete ostaviti iza sebe svakodnevne brige i prepustiti se blagotvornom dodiru zelenila. Ispunite dane šetnjama uz jezera ili planinarskim stazama, a ako se uz uživanje na čistom zraku i odmoru zaželite i sportskih aktivnosti, na raspolaganju vam stoje fitness dvorana i kuglana. Osim toga, doživljaju dubinskog odmora koji regenerira dušu i tijelo pridonijet će i moderni luksuzi – hidromasažni bazen (whirlpool), finska sauna, turska parna kupelj te kozmetički salon.

Polupansion, jedno noćenje uključuje

  • 1 noćenje, polupansion (doručak i večera)
  • boravišnu pristojbu
  • ulaznicu u Nacionalni park
  • 50 % popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak (1 sat)
  • 20 % popusta na korištenje finske saune
  • LINK

Cijena po noćenju i po osobi od 625 kn

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije