Domaći Lika Quality proizvodi – izvrstan poklon za Valentinovo

Bliži se dan zaljubljenih, a kako nekom najjednostavnije reći da ga voliš nego pokloniti mu mali znak pažnje. Za Valentinovo to bi mogao biti Lika Quality poklon paket. Paket je to prepun domaćih proizvoda u čiju je proizvodnju utkano toliko ljubavi.

Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika Coop ovog su puta kreirali Lika Quality poklon pakete posebno za muškarce, a posebno za žene, upravo povodom Valentinova.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Poklon paketi  za žene kreirani su od kozmetičkih proizvoda, suvenira i slatkih namirnica. Paketi za muškarce kreirani od suvenira, sira i rakije.

Lika Quality proizvodi proizvedeni su na području destinacije Lika, od pomno biranih sastojaka i s uporištem u tradiciji. Lokalni proizvođači inspirirani upravo ljubavlju prema ličkoj tradiciji marljivo i pomno izrađuju autohtone proizvode vrhunske kvalitete kako bi Vam približili predivnu ličku prirodu i tradiciju.

Lika Quality poklon pakete za Valentinovo možete naručiti online na službenoj web stranici Klastera Lika Destination. Osim toga kupnjom Lika Quality poklon paketa potičete rad malih proizvođača te proizvodnju lokalnih proizvoda.

Pokažite svojim najmilijima koliko ih volite!

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.