KRSTARENJE/ Posebne ponude za KLASIČNA krstarenja/ od 26.6. do 28.8.

Dok temperature vani rastu, naše cijene prkose padajući!

Katarina line tim osmislio je ponudu koja omogućuje svima da iskuse čari Jadrana i otkriju ljepote njegovih skrivenih kutaka, pristupačnih samo s mora.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ima li boljeg načina od odabira jednog od brodova iz naše bogate flote i i ukrcaja u jednoj od tri luke: Opatiji, Splitu ili Dubrovniku, ploveći na komfornom brodu i uživajući u suncu, moru, hrani i odmoru? Dopustite da Vas Jadran očara!

Pripremili smo izvrsne ponude za nadolazeću ljetnu sezonu…Velik izbor klasičnih itinerara kako bi mogli uživati u svemu što Jadran nudi, na najbolji mogući način, po posebnim, sniženim cijenama.

Izbor itinerara:
KVARNER BAY OF ISLANDS (KL1)
SOUTHERN EXPLORER (KL2)
CROATIAN WILDERNESS (KL3)
NATURE AND CULTURE (KL4)
NORTHERN PEARLS OPATIJA-SPLIT (KL6)
NORTHERN PEARLS SPLIT-OPATIJA (KL6)
SOUTHERN PEARLS SPLIT-DUBROVNIK (KL7)
SOUTHERN PEARLS DUBROVNIK-SPLIT (KL7)  

Ova posebna ponuda važeća je za sve nove rezervacije zaprimljene do kraja kolovoza, 2021. i isključuje sve ostale posebne ponude, odnosno popusti nisu kumulativni. Posebne ponude vrijede isključivo za nove rezervacije. Primjenjuju se standardne agencijske provizije.

Članak se nastavlja ispod oglasa

KONTAKT

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.