Prekrasna pijanistica Lola Astanova zasvirala na vidikovcu Skywalk

spot_img

Lola Astanova prošle je godine na poznatom biokovskom vidikovcu Skywalk snimila spot za piano verziju pjesme Clocks, britanskog benda Coldplay. Svjetski poznata pijanistica nedavno je objavila svoj dugoočekivani spot, sniman prošlog lipnja na vidikovcu Skywalk u Parku prirode Biokovo, s kojeg puca najljepši pogled na Makarsku i dalmatinski arhipelag.

Lola Astanova Skywalk
Foto: Marko Andrijašević

Savršen spoj moćne planine i mora, impresivna Nebeska šetnica na kojoj Lola Astanova demonstrira veličinu svojeg talenta…, ostavljaju bez daha i definitivno su najbolja promocija Makarske i Hrvatske u svijetu. Lolini spotovi na YouTubeu imaju više od 15 milijuna pregleda, a prema prvim komentarima njezini obožavatelji su oduševljeni.

– Zapanjujuće lijep krajolik! (i ti također!!);
Lola koja sjajna lokacija za video! Briljantna izvedba, fantastična priroda! Divni ste, glazba je meka i nježna, mjesto je rajsko;
Sjajan video u kojem je apsolutno sve lijepo, sve općenito! Briljantna izvedba, nevjerojatna priroda, talentirani snimateljski rad i jasno je da svaka haljina na vama postaje predvidljivo lijepa;
pišu između ostaloga ljubitelji njezine glazbe u komentarima ispod videa.

Scene za piano verziju pjesme Clocks, britanskog benda Coldplay, snimila je na inicijativu Feliksa Lukasa, direktora ženskog teniskog turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar. Lani je kao gošća turnira oduševila publiku svirajući na završnici nakon atraktivnog finala. Spot Lole Astanove najljepša je najava 18. izdanja WTA Makarska Opena koji se održava od 3. do 9. lipnja.

Lola Astanova Skywalk
Foto: Marko Andrijašević

Spotovi na Youtube kanalu Lole Astanove imaju na milijune pregleda. Brojke su impresivne i na njenom zajedničkom kanalu sa Stjepanom Hauserom. S poznatim hrvatskim violončelistom snimila je nekoliko spotova koji su objavljeni na Youtube kanalu LoLa & Hauser.

Lola Astanova Biokovo
Foto: Marko Andrijašević

Nebeska šetnica – Skywalk

Skywalk Biokovo, i prije nego ga je otkrila Lola Astanova, bio je top atrakcija Jadrana za koju su turisti spremni na penjanje zanimljivom planinskom cestom sve kako bi prohodali fenomenalnom staklenom konstrukcijom iznad moćnog Biokova.

///Što morate znati o nebeskoj šetnji na Skywalku u Parku prirode Biokovo

Ovaj vidikovac u obliku potkove izvan litice sa staklenom plohom za hodanje, nalazi se u jugozapadnom dijelu Parka prirode Biokovo. Smješten je na visini od 1228 metara nad morem gdje vladaju specifični vremenski uvjeti. Pored njega nalazi se info-centar te geološki stup koji predstavlja trodimenzionalan prikaz presjeka stijena, a koje su formirale područje Biokova od njegovog postanka do danas s geološkom tablicom vremena i opisom starosti i vrsta stijena.

Foto: Goran Rihelj

Doživljaj vidikovca Skywalk teško je prenijeti i riječima i slikom i videom pa ćete za ovaj nevjerojatan doživljaj morati ipak sami stati na staklenu stazu, osjetiti silinu Biokova i otkriti nevjerojatan pogled. Pogledajte naš video kojim smo vam pokušali dočarati ovaj nevjerojatan osjećaj.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.