Prestižna regionalna nagrada za karlovačku agenciju Croatia Open Land Tours DMC

Turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC iz Karlovca na Turističkom & MICE forumu na Beogradskom sajmu, osvojila je nagradu PRIZMA 2021 za razvoj nove kvalitete u turizmu.

Nagrade su dodijeljene u 12 kategorija, a karlovačka agencija dominirala je u kategoriji “Organizatori putovanja i događaja”.

– Iznimna mi je čast i sreća, što je agencija Croatia Open Land Tours dobila ovu nagradu. Zahvaljujem se i posvećujem ovu nagradu svojoj obitelji, ekipi skipera i vodičima, kolegici Matei Mačečević koja je moja desna ruka i LAG-u Vallis Colapis, koji su me podržavali u sedam godina rada naše tvrtke. Zahvaljujem i partnerima na projektu u Veleučilištu u Karlovcu te svim partnerima s kojima smo radili na terenu i koji razumiju i podržavaju našu ideju da konstantnim usavršavanjem podižemo kvalitetu svih usluga na još višu razinu. Bez njih ne bi bilo ničeg, niti ove nagrade niti našeg uspjeha. To je naša zajednička nagrada, proslavit ćemo, izjavio je vlasnik agencije Croatia Open Land Tours DMC, Krešo Rogoz.

Nagradu već dugi niz godina dodjeljuju novinari iz regije kao dobri poznavatelji aktivnosti turističkih subjekata, dok se ona dodjeljuje svake godine, iako ne u svim kategorijama zbog strogoće žirija. Cilj je doprinijeti podizanju kvalitete turističkih usluga i potaknuti inovativnost u turizmu u zemljama jugoistočne Europe – Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Rumunjske, Bugarske i Albanije.

Fotografije: Krešo Rogoz

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.